Láttatok már élőben fiatal (tini vagy huszonéves) szép, csinos lányt elájulni vagy elesni?
Mi volt abban a pillanatban a reakciója és ti odamentetek-e segíteni? Ha igen, mi volt utána a reakciója? Nemet és kort is írjatok (akkor mennyi idősek voltatok).
Köszi
3-as, ott a pont.
Te meg mit pattogsz?
Képzeld, drága, nagyon is “nem bírtuk végigállni” a rohadtul nem 2 perces, hanem felénk másfél-2 órás ünnepségeket, mivel rendszeresen a tornateremben tartották őket (szabálytalanul egyébként, nem lett volna szabad oda annyi embert bezsúfolni), nem volt semmi szellőzés. Én nem ájultam el ugyan, de többször kerültem hozzá közel, akinek meg pl alacsony a vérnyomása, leesik cukra (mert pl nem evett), az simán összeeshet egy ilyen helyzetben.
Sose tudhatod, hogy valaki miért ájul el és milyen állapotban van. Ismeretlenül ítélkezni ostoba dolog.
Számtalanszor láttam, általában valamilyen eseményen (főleg iskolai rendezvényeken), de sosem mentem oda, mert valakik mindig már rögtön ott voltak, így én csak alkalmatlankodtam volna.
Én eddig egyszer ájultam el, akkor a menstruáció volt a fő ok, mert legyengített, mert aznap még nem ettem vagy ittam.
23/L
+ Barátokkal voltam, ők rögtön segítettek és mentőt hívtak.
23/L
Nem vagyok akkora szemet, hogy ne irjam be, hogy az elozo csak trollkodas volt.
:))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!