Koronavírussal kapcsolatban sokan emlegetik a Vírustagadókat, ha Ők a vírus tagadók (egyébként nem tagadják a vírust,csak a veszélyességét kérdőjelezik meg legtöbb esetben) akkor a többiek vírus hívők?
Pontosan erre gondoltam, köszi a megerősítést. Tökmindegy, hogy a vírust vagy a járványt tagadja, a gyakorlatban ugyanaz a hatása: közveszélyes kamu baromságokat terjeszt.
a svédek nem élnek és virulnak. első kézből tudom, hogy ki se megy az orvos, akkor se ha egyértelmű tüneteket mutat az ember, és nem is tesztelik a beteget így nem rontják a statisztikát!
még így is nagyon rossz a statisztikájuk, de ha tényleg tesztelnének mindenkit aki konkrétan beteg és tüneteket mutat, akkor nagyon megnézhetnék magukat.
képmutató egy népség, már nagyon sokszor bebizonyították.
amit leműveltek a migránsokkal is hogy utcán altatták őket a földön :D hát milyen világbotrány lett volna ha ezt mi csináljuk.
Ugye tudod, hogy ha valami megérdemli a lepontozást, az a lepontozásról való panaszkodás.
De ha ragaszkodsz hozzá:
-az influenzaoltás igazoltan nem túl hatékony (60-70 százalék), és csak bizonyos influenzatörzsek ellen véd, miközben influenza jellegű megbetegedést számos más vírus is okoz. Ezért egy olyan kijelentés, hogy "oltást kaptam, és náthás lettem" valamint "nem kaptam oltást, és jól vagyok" nem túl informatívak. Az oltások hatékonyságát érdemben csak az összmegbetegedések alapján lehet megítélni.
-a koronavírus nem influenza, így hogy az ellene való oltás mennyit fog érni, még nem tudjuk pontosan. De a semminél talán többet
-mivel ez egy kevesebb, mint egy éves betegség ezért bármilyen szerre azt mondani, hogy "jól bevált" elég necces. Persze szedje a gyógynövényeit, aki akarja, de az életét ne bízza rá.
- a természetes és mesterséges közti különbségtétel (tessék megkapaszkodni) egy mesterséges dolog. A természet és ember viszonyában nincsenek éles határok. (Ez kábé olyan filozófiai kérdés, mint az eredeti, hogy a vírustagadó és a vírusszkeptikus között van-e éles határvonal) Tehát aki szerint a mesterséges dolgok rosszak, annak nem szabad különbséget tenni mesterséges és természetes között, mert árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!