Koronavírussal kapcsolatban sokan emlegetik a Vírustagadókat, ha Ők a vírus tagadók (egyébként nem tagadják a vírust,csak a veszélyességét kérdőjelezik meg legtöbb esetben) akkor a többiek vírus hívők?
11.
A vírus tagadó alatt azt értik,ha valaki nem ért egyet a korlátozásokkal!
Nem azt, hogy tagadja a vírus létezését.(Olyan is van)
Ezt nem Én találtam ki,hanem a médiában is a korlátozásokat megtartani és szigorítani akaró emberek aggatták rájuk a vírusagadó jelzőt.
Én sem értem miért pont ezt találták ki ,nem pedig pld., korlátozás ellenes.
Illetve értem: mert úgy nem lehetne ellehetetleníti Őket.
Én pl Gödényre hallottam eddig a jelzőt, és ő tagadja is hogy járvány lenne, konkrétan kinyilatkoztatták múltkor valami "konferencia" után hogy nincs járvány.
Szóval ő is pl. tagadja. Nem értem, miért gond akkor ha tagadónak nevezik....??
Ezért sem érdemes hinni a médiának, mert csak hazudik és egymás ellen fordítja az embereket.
Benne is van a szóban, hogy VÍRUStagadó, tehát a vírust tagadja valaki. De Gődényék nem a vírust tagadják, hanem az értelmetlen intézkedések ellen lépnek fel és próbálnák megértetni az emberekkel, hogy egy maszk nem fogja megváltani a világot, sőt, attól még csak rosszabb lesz a helyzet.
Ezt csinálja a média, manipulál, híreket gyárt, amik természetesen nem léteznek.
Ezért veszélyes, ha valakinek az agyát átmossa a média.
Oké, akkor járványtagadó. Mi a különbség, mármint a gyakorlati különbség?
16.
A kettő más fogalom.
Amúgy ilyenkor,ha valakiről helytelen állítanak a sajtó ki szokta javítani és elnézést kérni!
Ebben az esetben ez nem történt meg ellenkező esetben már régen feljelentenék!
Tudom hogy más fogalom, épp ezért úgy tettem fel a kérdést, hogy mi a GYAKORLATI különbség....?
Kíváncsi lennék.
19.
Nem értem, hogy pontosan milyen gyakorlati dolgokra gondoltál,ezek elméleti dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!