Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen pszihiáter...

Szerintetek milyen pszihiáter az olyan aki felajánl egy gyógyszert amit ha nem fogadsz el és erre fel azt mondja ha agresszív lesz akkor rendőrt kell hívni???

Figyelt kérdés
Milyen orvos az ilyen aki fejalánl valami gyóygszert hogy fogadd el elmész anyuddal pszihiáterhez elmondod a gondodt a bajt erre fel te nem fogadod el és ő azt mondja ha agresszív lenne rendőrt kel hívni??? Milyen ember az ilyen???
2020. okt. 27. 10:20
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
jah főleg teljesen nyugodt voltam és megsugom neked sajnos belegyeztem még szarabbul lettem mint voltam leírhatalanul a átkozott pszihiáter nem pszihiáter ez hanem egy kínzó kutya!!!!
2020. nov. 4. 19:47
 42/59 anonim ***** válasza:
gondolom, nincs munkahelyed, de ha mégis akadna valami pénz, jobb lenne egy klinikai pszichológussal egy rendes terápiát végigcsinálni. addig is sportolj sokat.
2020. nov. 4. 19:51
 43/59 A kérdező kommentje:
hát az volt az életem a sport de most már e semmi nem érdekel mindent elvettek tőlem
2020. nov. 4. 19:51
 44/59 anonim ***** válasza:
szegénykém. sportolni lehet ingyen is. fussál.
2020. nov. 4. 20:03
 45/59 A kérdező kommentje:
csak amik értek engem tudo te is abbahygtad volna az biztos még lehet mást is csináltál volna
2020. nov. 4. 20:04
 46/59 anonim ***** válasza:

sajnálom, hogy ennyire szenvedsz.

próbálj meg futni. segíteni fog. ez semmibe se kerül, csak menj el futni minden nap.

ha kicsit jobban leszel, tudsz dolgozni, össze tudsz szedni pénzt egy normális pszichológusra. valódi terápiával jobb lesz.

2020. nov. 4. 20:07
 47/59 A kérdező kommentje:
miért ahhoz kellene pénz sajnos a sulyom véget nem tudok
2020. nov. 4. 20:10
 48/59 anonim ***** válasza:
akkor sétálj. azt 150 kilósan is lehet.
2020. nov. 4. 20:11
 49/59 A kérdező kommentje:
hát jah lehet az kellene csak hogy nem merek magam kijárni
2020. nov. 4. 20:13
 50/59 anonim ***** válasza:
otthon is lehet sportolni. ne a kifogást keresd, próbáld magad rávenni, ha csak 5 percre is.
2020. nov. 4. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!