Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen pszihiáter...

Szerintetek milyen pszihiáter az olyan aki felajánl egy gyógyszert amit ha nem fogadsz el és erre fel azt mondja ha agresszív lesz akkor rendőrt kell hívni???

Figyelt kérdés
Milyen orvos az ilyen aki fejalánl valami gyóygszert hogy fogadd el elmész anyuddal pszihiáterhez elmondod a gondodt a bajt erre fel te nem fogadod el és ő azt mondja ha agresszív lenne rendőrt kel hívni??? Milyen ember az ilyen???
2020. okt. 27. 10:20
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
de nekem injekciót ajánlott fel érted és utolag el is fogadtam tudom milyen rosszul voltam piha de amiken kersztül mentem volt olyan magam sem mertem otthon maradni
2020. okt. 27. 11:51
 12/59 anonim ***** válasza:
16%

Nem erőszak a disznótor. Amennyiben nem akarod, ne fogadd el a gyógykezelést. Létezik a szabad akarat.

Engem - személy szerint - köteleznek a rendszeres injekció-felvételre, több, mint egy éve, paranoid skizofrénia és szorongásos zavar miatt (emellett enyhe mértékben autista vagyok). Meg is van azokról a véleményem, akik kitalálták az egészet, ahogy bizonyos erőszakos pszichiáterekről is. Nem beszélve jó néhány gyakoris felhasználóról. Régen az ilyeneket kivégezték, hozzáteszem, jogosan. - Mennyivel tisztább világban élnénk, ha manapság is hasonlóan történne...

2020. okt. 27. 14:28
 13/59 A kérdező kommentje:
várjál nem egészen értem te jársz injekcióra ?
2020. okt. 27. 14:31
 14/59 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. okt. 27. 14:34
 15/59 A kérdező kommentje:
aha és hány éves vagy fiu vagy leány vagy milyen injekciót és mik a mellekhatásai???
2020. okt. 27. 14:37
 16/59 anonim ***** válasza:
Összességében annyi a mellékhatása, hogy elhíztam és lassabb lettem tőle.
2020. okt. 27. 14:43
 17/59 A kérdező kommentje:
aha elhíztál te is ??? és mennyit és ugye milyen rossz??? közérzetre stb??? MInek adják?? nekem hétfőn kellen mennem !!
2020. okt. 27. 14:45
 18/59 anonim ***** válasza:
91%
Igazából, sok mindent elárul már az is, hogy itt háborogsz egy FELTÉTELES kijelentésen..
2020. okt. 27. 14:46
 19/59 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted??
2020. okt. 27. 14:48
 20/59 anonim ***** válasza:
Túl sok a kérdés. Legyen elég annyi, hogy valóban rossz. Eleinte szörnyűséges volt, később azonban enyhültek a mellékhatások.
2020. okt. 27. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!