Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20-30 évesek hol tartottok az...

20-30 évesek hol tartottok az életbe ?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek általában magatokat?

Hol éltek?

Mit dolgoztok ?

Van e gyereketek ?

Megspórolt pénzetek ?

Házasok vagytok e / párkapcsolat ?

Mennyi pénzből éltek ?

Szoktál sportolni?

Ha igen mit?

Napi, Heti,Havi szinten mennyi időt?

Ha nem miért nem?

Mennyire tetszik az amit látsz a tükörben?

Mi a nemed és a korod?

Szép napot és kellemes időtöltést. 🙂

#fiú #munka #élet #kényelem #Huszon évesek
2020. okt. 25. 12:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

1. Változó, hogy érzem magam de összeségében nincs jó kedvem mostanság több dolog miatt..

2. Erdélyben, szülői házban.

3. Szakmám szerint orvosi asszisztens de külföldön dolgoztam más területen..

4. Nincs gyerekem

5. Van spórolt pénzem, bár nem sok de van

6. Nincs kapcsolatom, bár most ismerkedek valakivel aztán majd elválik...

7. Változó mennyi pénzből, most ugye haza költöztem megint másabb és csak kajára költök

8. Szoktam sportolni, heti 3-4x de csak egy éve, azelőtt nem sportoltam semmit. Sulyzós edzés, biciklizés de még a youtuberól is nézek videókat.

9. Nincs önbizalmam sajnos, mindig kapok valamit ami nem tetszik magamon, de próbálok változtatni és kihozni a maximumot..

10.25/l

2020. dec. 31. 10:45
 22/41 anonim ***** válasza:
40%

-Egész jól, viszont sokszor eléggé fáradt vagyok a munka miatt, de az egészségemmel semmi baj.

Hol éltek?

-Budapest 19. kerületében.

Mit dolgoztok ?

-Építőipari vállalatom van.

Van e gyereketek ?

-Nincs, de tervezzük.

Megspórolt pénzetek ?

-Jelenleg 10 millió Forint felett állok.

-Házas vagyok 2 éve.

Mennyi pénzből éltek ?

-Változó, de átlagosan havi 3 millió Forint nettó jövedelmem van.

Szoktál sportolni?

-Nem szoktam.

Ha igen mit?

Ha nem miért nem?

-Nincsen rá szabadidőm.

-Sajnos picit túlsúlyos vagyok, de nagyjából meg vagyok elégedve a külsőmmel.

Mi a nemed és a korod?

-Férfi, 26 éves.

2020. dec. 31. 18:33
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok.

- Próbálok pozitív maradni, de eléggé aggódom amiatt, hogy nincsenek barátaim, sosem volt párom, és félek, hogy örökké ilyen lesz. Egyáltalán nem vagyok mindig tiszta depi, de minden nap gondolok erre.

- Vizsgálómérnök gyakornok vagyok.

- Nincs gyerekem, ha esetleg lesz megfelelő párom addigra, 30-35 éves koromra esetleg, talán átgondolom, hogy szeretnék-e.

- Van spórolt pénzem, pár százezer forint.

- Sohasem volt párkapcsolatom.

- Egyelőre édesanyámnál élek, ő is tart el, de 1-2 éven belül szeretnék elköltözni. Addigra az egyetemmel is végzek.

- Nem vagyok egy sportember. Néha kimegyek sétálni, és a Fegyencedzés könyvből gyakorlatokat csinálni. Ha feloldják a korlátozásokat, szeretnék teljesítménytúrákra menni.

- Én szerintem nem nézek ki jól, persze a család próbál meggyőzni, hogy milyen "jóképű" vagyok, de szerintem ez nem igaz. A fejformámon nem tudok változtatni, de legalább most fogytam 20 kilót egy év alatt. Igaz, még mindig kövér vagyok (175cm/85kg), de legalább haladok valamerre.

20F

2021. jan. 1. 11:08
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Ja, Bp.-n élek.

2021. jan. 1. 11:09
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

-Átlagosan

Hol éltek?

-Békés megye (falu)

Mit dolgoztok ?

-Jelenleg nem dolgozom

Van e gyereketek ?

Nincs.

Megspórolt pénzetek ?

Kb 8 millió forint.

Egyik sem.

Mennyi pénzből éltek ?

Számlákkal mindennek együtt (háztartás stb) 80-150

Szoktál sportolni?

-Igen

Ha igen mit?

-Súlyzós edzés, testépítés-erőemelés

Heti szinten 4-5 alkalom, kb 1,5 óra

Ha nem miért nem?

-

-Kéne már egy fodrász, újabb ruhatár stb de összességében meg vagyok elégedve

Mi a nemed és a korod?

25 férfi

2021. jan. 1. 13:22
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi, hogy ilyen fiatalon ennyi spórolt pénzetek van, egyetemistaként nekem sosem volt lehetőségem félretenni igazán. 24/N
2021. jan. 1. 18:48
 27/41 anonim ***** válasza:
32%
A mai világban nem éri meg egyetemre menni. Kivéve talán mérnök szakok. Szakmunkás vállalkozóként gyakorlatilag 20 éves korodtól hülyére tudod keresni magad, míg egyetemet végzett emberként kb. 28-30 vagy mire keresni kezdesz normálisan.
2021. jan. 1. 21:33
 28/41 anonim ***** válasza:

Ez így, ebben a formában baromság.

2021. jan. 1. 23:06
 29/41 anonim ***** válasza:
51%
Miért is? Fejtsd ki legyél szíves? Én orvos vagyok. Ha 18 évesen kőművesnek, burkolónak stb. megyek, nem pedig orvosira most ezerszer előrébb lennék az életben, és az orvosi alapvetően nem egy rossz szak. Akkora szakemberhiány van mindenhol, hogy egy jó szaki annyi pénzt kér el amennyit nem szégyell.
2021. jan. 1. 23:13
 30/41 anonim ***** válasza:
94%

27-es ugye leesett, hogy nő vagyok? XD Ha akarnék se lehettem volna szakmunkás, a matekhoz meg nem értek, szóval mérnöki pályára nem mehettem.

Pszichológusként végeztem, és igenis elkeserít, hogy rengeteg orvos úgy áll hozzá a dolgokhoz, ahogy te. Képzeld nekünk is sok évet kell teperni, mire eljutunk valahová és egy átlag pszichológus még csak nem is keres túl jól, mégsem volt ez szempont nálam. Nyugdíjas koromra biztos lesz saját lakásom, addig meg kit érdekel, hány évig leszek albérletben. Én legalább szeretem a hivatást, amit választottam.

Lássuk be, a magyar rendszerben piszok nehéz boldogulni. Egyedülálló embereknek nemhogy saját házra, önálló albérletre sem telik, csak szobára. Külföldön nem ciki bérleményben lakni, és nem is viszi el egy kereső fizetésének 100%-át egyedül. Persze a többség kint is csak szobát bérel, de egy családnak már megéri házat bérelni. Magyarországon kiadó ház elvétve akad, márpedig igény lenne rá, a paneltengernél kényelmesebb házban gyereket nevelni.De itt még mindig az a szemlélet, hogy csak a saját ház éri meg, mert ebben a rendszerben problémás az albérlet. Hát ez van. :D

Ha mindenki sokat kaszálna a munkájával még nagyobb hiány lenne minden munkaterületen, mert az egyszerűbb munkákat senki sem akarná.

2021. jan. 2. 01:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!