Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20-30 évesek hol tartottok az...

20-30 évesek hol tartottok az életbe ?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek általában magatokat?

Hol éltek?

Mit dolgoztok ?

Van e gyereketek ?

Megspórolt pénzetek ?

Házasok vagytok e / párkapcsolat ?

Mennyi pénzből éltek ?

Szoktál sportolni?

Ha igen mit?

Napi, Heti,Havi szinten mennyi időt?

Ha nem miért nem?

Mennyire tetszik az amit látsz a tükörben?

Mi a nemed és a korod?

Szép napot és kellemes időtöltést. 🙂

#fiú #munka #élet #kényelem #Huszon évesek
2020. okt. 25. 12:56
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat,továbbra is várom őket.

#8 Köszönöm szépen!

#10 Senki sem lehet tökéletes,köszönöm!

2020. okt. 25. 15:10
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

1. Most nem valami jól. Beütött a depi és a céltalanság

2. Szülővárosomban

3. Eladó vagyok

4. Nincs

5. Van

6. Házas

7. 400-500 e között

8. Nem. Soha nem sportoltam és nem is fogok

9. Egészséges önbizalommal rendelkezem, igen

10. 23 éves nő

Szép napot :)

2020. okt. 25. 15:11
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy érzitek általában magatokat?"

Boldogtalan vagyok nagyon régóta, de az okait hosszú lenne kifejteni.

"Hol éltek?"

Szülői házban (pontosabban az anyáméban), Budapesten.

"Mit dolgoztok ?"

Semmit, egyetemista vagyok nappali tagozaton.

"Van e gyereketek ?"

Nincs.

"Megspórolt pénzetek ?"

Van némi ösztöndíj a kártyámon, de ennyi (sőt, még azt sem tudatosan őrizgetem, szimplán csak nincs mire elköltenem).

"Házasok vagytok e / párkapcsolat ?"

Egyik sem.

"Mennyi pénzből éltek ?"

Változó, nekem nyilván nehezebb lenne összeszámolgatni, mint azoknak, akik eltartják magukat munkával. Nem nyomorgunk, de azért a jómódúságtól is messze vagyunk.

"Szoktál sportolni? Ha igen mit? Napi, Heti,Havi szinten mennyi időt? Ha nem miért nem?"

Nem, mert egy lusta dög vagyok, semmi élvezetes nincs benne a számomra. Sétálgatni mondjuk órákon át tudnék napi szinten/minden másnap akár, de nem nagyon megyek utcára így, korona idején.

"Mennyire tetszik az amit látsz a tükörben?"

Ruha nélkül semennyire, felöltözve eléggé.

"Mi a nemed és a korod?"

22/L

2020. okt. 25. 15:14
 14/41 anonim ***** válasza:
86%

1. Rosszul, magányosan.

2. Vidék, Balaton egyébként jelenleg szülőknél most kezdtem el normálisan keresni és saját lakásra gyűjtök.

3. Vállalkozó orvos

4. Nincs, szeretnék, de sajnos egyre kevesebb esélyt látok rá

5. 8 millió + 3,5 millió a vállalkozás számláján

6. Egyedülálló vagyok, nagyjából mindig az is voltam, sajnos nem vagyok a kigyúrt nagypofájú nőkbálványa típus

7. Bruttó millió, másfél millió között keresek attól függően,hogy mennyit ügyelek. Heti 40 órával számolva nettó millió jön ki, a főtevékenységem ugyanis csak félállás.

8. Igen, futok. Kb. Kéthetente, de többet kellene.

9. Egy vesztest látok a tükörben. Semennyire.

30F

2020. okt. 25. 19:04
 15/41 anonim ***** válasza:
39%

Elég jól érzem általában magam

Budapesten élek

Vállalkozó vagyok

Nincs, soha nem is lesz

9 millió + lakás + autó

Házasok vagyunk

Nettó 800 ezer fejenként

Szoktam, futok heti 2-3*

Tetszik amit látok, de azért van hova fogyni

23L

2020. okt. 26. 05:07
 16/41 anonim ***** válasza:
87%

- Jól érzem magam. Az utóbbi időben egyre jobban.

- Vidéki városban élek, kertes házban

- könyvesboltban dolgozom

- nincs gyerekem, soha nem is akarok

- van spórolt pénz

- házasságban élek 9 éve ( 10,5 éves kapcsolat)

- 400 ezer forint az össz keresetünk, 250 ezerből élünk

- szoktam sportolni, heti 4x 1 órát, gyorsgyaloglás, szobabicikli, youtube torna videók, súlyzózás.

- Semennyire nem tetszik, de inkább az egészsêgem volt az ami miatt 20 hónapja életmódot váltottam, és szépen fogyok:) ennek nagyon örülök, de azt hiszem, hogy elégedett soha nem leszek magammal. A fogyás sajnos egy ronda arcon nem segít ( és sajnos semmi más sem).

34/N

2020. okt. 26. 16:29
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érzitek általában magatokat?

- általában rosszul, de talán később jobb lesz

Hol éltek?

- vidék, kollégium

Mit dolgoztok ?

- semmit, még tanulok

Van e gyereketek ?

- nincs, de nagyon szeretnék, többet is, viszont csak 30 éves korom után fogok tudni a tanulás miatt

Megspórolt pénzetek ?

- nagyon kevés

Házasok vagytok e / párkapcsolat ?

- sosem volt komoly párkapcsolatom

Mennyi pénzből éltek ?

- a család támogat, ha van időm, dolgozom, kb 60-70k havonta

Szoktál sportolni?

- néha igen, de többet kéne

Ha igen mit?

- futás, tánc

Napi, Heti,Havi szinten mennyi időt?

- ha van időm, heti többször, ha nincs, havonta néha

Mennyire tetszik az amit látsz a tükörben?

- elmegy

Mi a nemed és a korod?

- 20/L

2020. okt. 28. 13:08
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy érzitek általában magatokat?"

Nagyjából karnyújtásnyira az öngyilkosságtól és hajszálnyira attól, hogy az utcán kezdjek őrjöngeni és elvigyenek.

"Hol éltek?"

Budapesten.

"Mit dolgoztok ?"

Egy szoftver supportja, üzemeltetése, fejlesztése a feladatom, beleértve az üzleti igények megértését, infós nyelvre fordítását, tesztelések szervezését. Szóval egyszemélyben mindenes, mivel junior fejlesztő vagyok, az elődöm segít. De alapvetően nagyon káoszos a dolog, semminek sincs gazdája, minden szoftver elavult, régi, a kód undorító, a működés labilis, lassú, sok a biztonsági rés. (Legutóbbi) szakmámat tekintve szoftverfejlesztő vagyok, de ez a munkahely nem ad szakmai fejlődésre teret. Váltani szeretnék, persze csak 0 év tapasztalattal rendelkezőként indulok és akárhogy szépítem a jelenlegi munkámat, a munkaadók így is tekintenek rám.

"Van e gyereketek ?"

Nincs.

"Megspórolt pénzetek ?"

Valamennyi még van abból, amivel "Ősöm" útnak indított, illetve tőle örököltem. Nagy része már elment tanulásra illetve egy bizonyos... mondjuk úgy testi probléma megoldására.

"Házasok vagytok e / párkapcsolat ?"

Szingli vagyok.

"Mennyi pénzből éltek ?"

Nettó 200-250 körül.

"Szoktál sportolni?"

Nagyjából, a tavaszi home office óta a heti 3 órára törekszem.

"Ha igen mit?"

Otthon torna, gyógytornákon, earobic-on megtanult gyakorlatok, kiegészítve YouTube-bal, ha épp nem elég/újat szeretnék kipróbálni. Van otthon stepper is. Néha futok. Még ritkábban gyalogtúra, bringatúra, boulder, úszás.

"Napi, Heti,Havi szinten mennyi időt?"

A heti 3 órát próbálom tartani, de most be kell járni az irodába, napi 2 óra utazás, mellette tanulok, így nehéz. A home office alatt könnyebben be tudtam iktatni.

"Mennyire tetszik az amit látsz a tükörben?"

Nem vagyok csúnya... A szemem alatt beljebb van és szürke az a terület, de évek óta, nem függ kedélyállapottól és alvástól. Ha kicsit is hízok, azt felkarra. Sőt, ha már nem vagyok túl vékony, akkor a felkarom már hájas. De ennyi.

"Mi a nemed és a korod?"

28N

2020. okt. 28. 21:17
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

1. Kösz jól, úgy összességében, nagy gáz nincs semmilyen téren.

2. Szüleimmel, de egész nagy a ház külön szinten, szóval kicsit mintha egy külön lakás lenne. :D

3. Egy évet dolgoztam már, most egyetemen vagyok, ezzel párhuzamosan szervezgetem a komolyabb szakmai előmenetelemet, tapasztalatszerzést, kapcsolatépítést, stb.

4. Nincs.

5. Van.

6. Nem, nincs.

7. Kaján, rezsi nagy részén kívül bármi van magamnak fizetem, ezt meg így elég nehéz meghatározni. Mikor mennyi...

8. Igen, súlyzós és saját testsúlyos edzések heti 3-szor teremben.

9. Eléggé, bár mindig azon vagyok hol és mit lehetne javítani, nem csak testileg, hanem tanulásban, karrierben, pénzben is. Mert mindig van mit :)

20F

2020. nov. 8. 01:13
 20/41 anonim ***** válasza:
70%

Szia! 24 éves nő vagyok, nem sorrendben válaszolok teló miatt.

Én jelenleg PhD hallgató vagyok, plusz kiadjuk a másik szobát ebben a lakásban, ami anyuéké, szóval nem kell albit fizetnem, nem egészen 200 ezerből élek egy hónapban kb.

Mindig is szingli voltam eddig, Pécsen élek, nem vagyok nagy társasági hölgy, de a legjobb barátaimat megbecsülöm.

Szeretnék gyereket, de ahhoz kéne egy partner, plusz 30 előtt nem érek rá valószínű. Vannak olyan dolgok, amiket nem kéne örökítsek szerintem.

Vannak lelki viharok, látván mennyien házasodnak, szülnek mostanság ismerősi körben, de hát én választottam a továbbtanulást. :D

Megtakarításom sok sajnos nincs,diákhitelt kellett felvennem egy laptopra, mert a koronavírus miatt szülőknek nehezebb otthon, vállalkozók.

:(

Sosem sportoltam úgy igazán, korona előtt egy fél évet hastáncoltam, megszerettem, otthon szoktam táncolni, tornázni. Ha ismét lazább világ lesz, akkor elmennék zumbára. :D Kamaszként 2 hónapig aerobikoztam, majd 2 hónapot tájfutottam, illetve rengeteget koriztunk, úsztunk hobbiból, na meg a hulahopp karika volt nagy szenvedély. :D Sétálni nagyon szeretek, meg rendszeresen rohangálok busz után reggel. XD Kicsit nyüzsis típus vagyok, sokak szerint figyelemzavarom van.

Nem vagyok egy nádszál alkat, de szerencsére egész jó alakom van, körte típus, szép a derekam, az arcom félig átlagos, félig aranyos kategória. Túl fehér a bőröm, utálom, hogy nyáron csak délután 5 után tudok kint lenni. :(

2020. nov. 9. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!