Egy férfinél a 190 cm körüli magasság mennyire számít soknak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 22:05
11/16 anonim válasza:
tegnap 22:59
Nem kell annyira messze menned, az átlagmagasság kb ugyannyi a horvátok, szlovének és a bosnyákok körében is. :P A szlovákok és az osztrákok sincsenek sokkal lemaradva. Csak Romániában alacsonyabb az átlag magasság a környéken, mint nálunk.
12/16 anonim válasza:
Felesleges ilyen magasnak lenni. Tul nagy, tul nehez, tul sokat fogyaszt, az egesz egy ertelmetlen kornyezetszennyezes.
13/16 anonim válasza:
Hát nézd barátom 204 cm szóval itt az a kérdés kinek mi nem sok. Ő elvan vele majd akkor nem lesz ha magasabb lesz mert 15 éves 😂😂
14/16 anonim válasza:
Szerintem nem lehet néhány extrém magas emberhez igazítani a "magas" kifejezést, és az ő létükből kiindulva a 185-6-7-8 centisekre meg már nem mondani semmit. Az átlag az ilyen 175-6-7-8, és az is csak a fiatal férfiakra igaz, akik így is simán elnéznek az összes nő, gyerek és öregember feje felett.
15/16 anonim válasza:
Nekem speciel a 190 is jó lenne, csak a személyisége is olyan jó legyen, mint a magassága:)
Én most kb 170cm körül vagyok (lány) de nekem már ez is sok
Utolsó különben meg már én is elnézek jó pár ember feje felett :/
16/16 anonim válasza:
Ha ruhát/kocsit akarsz választani akkor van egy rossz hírem :D
Amúgy meg tök jó magasnak lenni ;) szóval dont fos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!