Egy férfinél a 190 cm körüli magasság mennyire számít soknak?
Szerintem egyáltalán nem sok. Persze, tök magasnak számít Magyarországon, de az nem rossz dolog.
Hollandiában élek, itt csak átlagosan magas kategóriának számít hűha effektus nélkül. Az átlag 182 cm körül van.
De jó, ha csak Hollandiáig kell mennem, mégsem Norvégia vagy Oroszország. Köszi #4 :)
A 190 körüli szerintem klassz. (176)
Egy 150 cm-es lány szemszögéből hatalmasnak tűnhet (de persze ettől még tetszhet, és sokaknak teetszik is). Egy 170 cm feletti lány meg örülne, ha ilyet találna, mert tökéletes lenne, nekik ez lenne az átlag.
Én régen mindig nagyon pipa lettem, amikor a pici lányokat ilyen magas pasival láttam, mert igazságtalannak éreztem, hogy ők "elviszik" a magas lányoktól. Ma már kevésbé érdekel, mert rég megtaláltam az én 190 cm-es igazimat .
Igen, én is igazságtalannak éreztem. Meg még mindig.:)
Ugyanakkor _tudom_ , hogy ez tökéletesen baromság.
A hüllő-agyam mégis lázadt régen, hogy az 1.50es lány miért nem az 1.70 - es fiúval kavar, mikor tőle még 10 centis tűsarokkal is alacsonyabb fél fejjel, és "minek neki" a 1.88-as srác, akitől hasonló topánban én épphogycsak alacsonyabb volnék,de az 1.70es pasival meg nagyon idétlenül érezném magam.:(
Persze a szerelem nem racionális, én is tudom.
A magasság mizéria értelmetlen.
Ha van egy alacsony, de edzett, szimpatikus arcú, belsőleg is stimmelő pasi, a lányok jelentős többsége ugyanúgy bondulni fog érte.
Viszont ha van egy 2 méter magas, skinnyfat, magára nem adó, vagy éppen elviselhetetlen személyiségű pasi, az senkit nem fog érdekelni hogy magas.
Mert az önmagában nem rgy pozitív tulajdonság. Persze, dob egy pasi megjelenésén, de ez nem egy érték, és nem egy fontos dolog. N
(Amúgy a kérdésedre válaszolva, ez szerintem már nagyon magasnak számít, legalábbis én 190-től mondok annak egy embert. 175-től közepesen magas, 165-től pedig alacsony. Nekem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!