A mobilomon mindig is ujjlenyomat volt használva feloldáshoz. A minap megkért rá, hogy változtassam szám kódra, hogy ő is betudjon lépni a telóba.
Elsőre kicsit fel is háborodtam, hogy hogy képzeli, - nem igaz nem lehet ennyi magán szférája az embernek. Össze is kaptunk ezen ma, azóta mosolyszünet van.
Hú, az meredek, hogy ő kéri. Nálunk a párom ajánlotta fel, hogy én is adjam meg az ujjlenyomatomat, mert szükség lehet arra időnként, hogy én nyissam ki a telefonját. Nekem nincs lezárva a telefonom, de csak a másik tudtával használjuk egymásét.
2020. okt. 18. 21:28
13/18 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk hogy telefont vagy pc-t cserélünk, nincs mit titkolni húha. Kevesen vannak a párjukkal olyan viszonyba
2020. okt. 18. 21:32
14/18 anonim válasza:
Inkább kevesen vannak olyan viszonyba, akinek meg kell adni a másiknak a jelszavát a géphez. Elég sz.r kapcsolat lehet az ilyen
2020. okt. 18. 22:20
15/18 anonim válasza:
Szerintem is gáz dolog ez. Nincs se a telefonomon, se a laptopomon, se semmin kód, simán a férjem kezébe adom a telefonomat, hogy keressen meg valamit és így megy ez fordítva is. A laptopomba is turkálhat nyugodtan. Nincs semmi titkolnivalóm, ettől függetlenül én kiakadnék, ha azt mondaná "hadd nézzek bele néha". Ez azért enyhe bizalmatlanságra vall. Kb. a kezébe adnám a telefonom feloldva, hogy nesze nézegesd b*meg. Komolyan sértőnek érezném és bestresszelnék, pedig tényleg nézegetheti felőlem naphosszat, úgysem talál benne semmit.
2020. okt. 19. 09:15
16/18 anonim válasza:
Lol azért lettem lepontozva mert mi nem titkolózunk hanem simán egymásnak minden nélkül odaadjuk a telot v pct amin elérhető aközösségi platformok?
Gratulálok nektek
2020. okt. 21. 13:13
17/18 anonim válasza:
Mi is tudjuk egymás kódját mégsem turkálunk a másikéba. Bár az mondjuk nekem se esne jól ha folyton eldugná és rejtegetné eléggé bizonytalanná tenne. Gondolom fordított esetben is.
2020. okt. 24. 00:43
18/18 anonim válasza:
vagy a lany magabol indul ki, vagy mar megegette magat parszor.
Viszont ez akkor sem ok, hogy ilyenre ragadtassa magat, en nem hagynam neki, mert ha mar ennyi idö utan ilyet ker, akkor bizonyara ez csak a kezdet. Kesöbb mi lesz, követni fog az utcan?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!