22-25 évesen hol tartotok/tartottatok az életben?

Dolgozok, csoro vagyok, de legalabb független. Mivel megemeltek a diakhitelt, ezért jövőre szeretnék egyetemre menni,eddig a penz volt a visszatarto erő,mivel szülő tamogatasom mindig is 0 volt.
Kérdező, szerintem sose hasonlítsd magad mashoz, mert akkor bele fogsz orűlni.
23/L

Ezeket értem el eddig:
- C1-es angol nyelvvizsga
- C1-es francia nyelvvizsga
- B2-es orosz nyelvvizsga
- B kategóriás jogosítvány
- egy nagyon jó (nem a legerősebb) francia egyetemen tanulok
- két barátnőmmel bérlünk egy lakást, egész jó áron
- van egy párom, akit imádok (helyi) és diploma után tervben van az összeköltözés
- az egyetem mellett magánórákat adok angol nyelvből összesen hat gyereknek, de a legnagyobb "bevételi forrásom", azok a szüleim, akik havonta utalnak X összeget
Elsődleges cél jelenleg a diploma megszerzése, majd ezután egy jó munkahely szerzése. Utóbbi olyan tekintetben folyamatban van már, hogy gyakornokoskodom, amivel már sikerült megismernem pár embert, akik ajánlottak kisebb-nagyobb lehetőségeket.
Jelenleg itt tartok, de a jövőben majd szeretnék családot alapítani (párom is), de az még odébb van.
23/L

22 evesen a válság alatt nen volt semmim, így kimentünk külföldre a férjemmel, az egyetememből hátra volt még egy év.
25 éves korunkra megvettük a telket, amire később építkeztünk, volt már pár millió öszespórolva a házra, éppen ekkor házasodtunk össze, egyetem befejezve, életünkben először elmentünk közös nyaralásra.
30 évesen saját családi ház, két viszonylag normális munkahely már Mo-n és egy baba. Most kicsit lassabban haladunk anyagilag, de lekopogom, masnak ennyije sincs. Én minden nincstelen fiatal párnak azt mondanám, irány pár évig külföldre.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!