Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hisztek a túlvilági élet...

Hisztek a túlvilági élet létezésében?

Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 18:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
44%

Sose értettem azt az állatias hozzáállást amit hitnek, hitetlenségnek neveznek. Inkább gondolkodtam mindig is, általában független módon, így bizonyos dolgokat egyre nagyobb valószínúsággel vélhetek, míg más dolgokat kevésbé - és ez lényeges. (A hitet és hitetlenséget értelmetlen ábrándkergetésnek tartom.)

Ettől viszont teljesen független, hogy van emlékem azon létezési közegről, ami végtelenül teljes, szemben az itt ébren mindannyiónk által tapasztaltakhoz képest.

Sőt, ti is mind megélitek, amikor alszatok, az álomvilágteljesebb megélés, a mélyalvás viszont a legteljesebb fázis, de erre a legtöbben nem emlékeznek, miután felébrednek, különben nem tudnák elviselni a sokkos állapotot a felisemréstől.

A teljes valóság sokkal egyszerább, mint... mint hiszik sokan. Sőt, végtelenül egyszerű. A létezés még se az, mert az a "Nem lét" mint szülőhelye mindennek.

Ugyanakkor bizony nehézséget okoz tudni a Legteljesebbről. Általában nehézséggel jár az, ah az ember kellően fontos doglokról van képben.

Mindennek meg van az ideje és helye, ezért van, aki visszaemlékszik, míg a többség besokkolna ettől. Mindenki mástól sokkal be, nekem is vannak félelmeim, egyszerű ember vagyok.

2020. okt. 17. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!