Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Folytatnád a közösségi médián,...

Folytatnád a közösségi médián,facebook-on a dolgaid közzétevését,ha kiderülne, hogy komoly fájdalmat okozol,okoztál eddig ezzel más(ok)nak ?

Figyelt kérdés
Pl. régi szerelmed látja a magánéleted és szíven szúrja vagy válás után idegennel fotózkodik a gyereked,akit keveset látsz és boldog családnak tűnnek, régi barát becsapott és most mindenki körülrajongja ...stb.
2020. okt. 15. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem posztolgatok büntethető dolgokat. Ha valakinek pszichés gondjai lesznek a megosztásaimtól, nem kell követni, le lehet tiltani. Én sok ismerősöm követését kikapcsoltam, mert nem akartam, hogy a hülyeségek jelenjenek meg az idővonalamon. Nekik fontos, viszont a számomra fontosabb bejegyzésektől, cikkektől elveszi a helyet. Csak azok követését tartom bekapcsolva, akiknek a bejegyzései érdekelnek is.
2020. okt. 15. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy folytatnám. Mindenki magáért felel, ha ő nem akarja, hogy fájjon neki, tiltson le, ahogy én is letiltottam embereket, akiket csak fájt volna nézni. Nem kötelező nézegetni mazochista csicska módjára senkit.

Csak akkor hagynám abba a posztolását ilyesmi dolgoknak, ha valakit veszélybe sodrok vele (mint például azok a szülők, akik kiteregetik a szennyest a kisgyerekükről), de ennyire meg van józan belátásom és kulturáltan posztolok.

2020. okt. 15. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi az az élethelyzet, amiben ezt az ember tudtára adják...valahogy nincs előttem: “Bocsi, tudom, hogy már ezer éve jártunk, de zavar az eljegyzési fotód, az esküvődről már legyszi ne rakj ki!” :D

Különben meg honnan tudja az ember, mi zavar másokat és mi nem. Ami tartalom engem zavar, azt kikövetem és kész, fordítva is ez a legkézenfekvőbb...mondjuk semmi olyat nem posztolok, amire bárki irigy lenne, mert semmi olyan nem is történik velem :D Alapból a magamutogatástól rosszul vagyok, ha ezt számomra zavaró mértékben teszik mások, akkor is jár az unfollow. Velem is meg lehet ezt tenni ha valakinek sok lenne az félévente 1 poszt :D

2020. okt. 15. 14:36
 14/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szándékosan nem posztolok olyanokat, amik másoknak árthatnak vagy másoknak az emberi méltóságában sérti. Természetesen, ha tudatlanságból bármi ilyesmit posztolnék, és rámutatnának, hogy nem kellett volna, akkor tanulnék belőle.

DE!

Az őszintén nem az én felelősségem, hogy az ex mit gondol, mikor az én posztjaimat nézegeti, amiknek amúgy semmi közük hozzá.

2020. okt. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!