Folytatnád a közösségi médián,facebook-on a dolgaid
közzétevését,ha kiderülne, hogy komoly fájdalmat
okozol,okoztál eddig ezzel más(ok)nak ?
Én nem posztolgatok, de ha káros dolgokat posztolnék és a tuomásomra jutna, hogy ezzel ártok embereknek, akkor nyilván átgondolnám a dolgot, de amit te írsz az teljesen abszurd. Ha a régi szerelmemnek fáj az életem, akkor nyugodtan letilthat vagy letörölhet az ismerősei közül, senki nem tart piszolyt a fejéhez, hogy kövessen. Ilyen helyzetben az, aki továbblépett nem felelős a másik fájdalmáért és nem is kell tojáshéjon lépkednie, mert a másiknak fáj. Ez már bőven túlmegy minden határon, szerintem a saját közösségi oldalára az ember azt tesz ki, amit akar.
2020. okt. 15. 13:15
Nem szoktam sokat posztolni (igazából csak Instagramom van), de nem változtatnék a "szokásaimon".
2020. okt. 15. 13:18
Folytatnám és a mártírt pedig letiltanám a francba.
2020. okt. 15. 13:21
Akinek nem tetszik, az ne nézze.
Nem olyan dolgok ezek, amik fájdalmasak, vagy fájdalmat akarnak okozni. Teljesen ártatlan dolgok, és nem is konkrétan neki szólnak.
2020. okt. 15. 13:29
Tehát szórjak hamut a fejemre, mert jó életem van, boldog vagyok, neki meg világfájdalma van. Bújjak egy lyukba, hátha attól jobban érzi magát. Kösz, nem. Tiltson le, ha nem akarja nézni. Amúgy nem posztolok, nem teregetem ki a magánéletem sehova, de ha így tennék sem másoknak akarnék megfelelni vele.
2020. okt. 15. 13:32
Szerintem az olvaso felelössége hogy miket kiket követ
Ennyi erövel ne legyen háborukrol meg balesetekröl sem szo a tv ben
2020. okt. 15. 13:44
Pont ellenkezőleg. Mégtöbbet posztolnék.
2020. okt. 15. 13:46
Évek óta nincs facebookom, de ha valakinek nem tetszene amit felraknék, akkor ne nézze.
2020. okt. 15. 13:50
Válaszom nem lesz autentikus, mert én nem osztok meg semmit, de olyan szempontból talán mégiscsak, hogy én mit tettem, amikor láttam, hogy más megosztásai kellemetlenek számomra: "követés leállítása" -> ismerős marad, de tartalmait többet nem látom.
Nem megyek utána tartalmainak, nem kukkolom profilját, az se érint meg, ha esetleg letiltott....
Szerintem a megoldás ez ahelyett, hogy valaki a másik után megy és nézegeti titokban amiket kirak.
2020. okt. 15. 13:50
Még azért is...
Amúgy a régi szerelmemnek mi köze a magánéletemhez?
2020. okt. 15. 14:01
Kapcsolódó kérdések: