Hogyan vennél revansot/az élettől milyen leckét kívánnál egy olyan embernek, aki sokat ártott neked azzal, hogy elárult érzelmileg,majd a következő kapcsolatával nagyon feltűnő kirakatkapcsolatot éltek hosszú éveken át a szemed láttára ?
Öhm... Itt árulás meg hasonló nagy szavak helyett nem csak szimplán irigységről van szó?
Lépj túl.
A "kirakat kapcsolat" ezesetben mit jelent, azt, hogy új kapcsolatát illetően Fb-re mindent felpakolt, te pedig - mint régi partner - Fb profilját nézegetve szenvedtetted magad? Biztosan lehet más szituáció is a "kirakat kapcsolatra", de nekem ez jutott eszembe azonnal. Mit gondolsz, mi motivál, te úgy gondolod, hogy "a kirakat kapcsolattal" is "téged akart még jobban megalázni", "megszégyeníteni" stb, nem lehet, hogy csak pusztán továbblépett és élte életét?
Egyébként ha a revans gondolata helyett a "hogyan tudnék továbblépni egy olyan, vágyott élet felé, amit szeretnék élni" gondolatai foglalkoztatnának, azok valószínűleg produktívabbak lennének.
Nem érdemes rosszat kívánni neki, mert ez a vágy fogságban tart lelkileg és nem enged el, kényszerít, hogy mindig a vélt vagy valós lelki fájdalmadra gondolj...
Én nem lehetek biztos abban, hogy profilját nézegeti vagy mi lehet a szituáció, csak a kérdés, a megfogalmazás ezt juttatta eszembe, persze lehet teljesen másképp van.
Négyes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!