Én is hosszúhajú férfi vagyok, aki a szemét kifesti, de teljesen férfinak érzem magam.
2020. szept. 1. 22:03
5/14 anonim válasza:
Nem. Csak ha lánynak is érzed magad, de ha annak éreznéd magadat, akkor tudnád, hogy mi ez az "érzés", és nem kérdeznél rá, hogy lány vagy e, ha szeretsz sminkelni. Az, hogy valaki lány, nem abban merül ki, hogy szeret sminkelni, meg hosszú a haja ezt szerintem te is tudod.
Nyilván nem te vagy maga a megtestesült tesztoszteron, de ettől még nem vagy lány, legfeljebb csak meleg, mint a kályha.
2020. szept. 1. 22:04
6/14 anonim válasza:
fiu vagy, akinek nem hagyomanyos a hobbija, ezzel semmi baj nincsen, nem mindenki egyforma. tedd azt ami boldogga tesz ❤️
2020. szept. 1. 22:45
7/14 anonim válasza:
Ha fiú, akkor nem vagy lány. wtf
Nézz vissza 20-30 évvel ezelőtti trendekre; jóval több férfi volt androgen, vagy feminin pl zenészek között. Sajnos manapság valamiért visszaestünk arra a szintre, hogy ha valaki nem a nemével azonosított sztereotipiak szerint él, akkor bemagyarázza magának ("progresszív" kis papagájok segítségével) hogy o igazából a másik nemhez tartozik, de ez nem is lehetne távolabb a valóságtól.
2020. szept. 1. 23:07
8/14 anonim válasza:
Van baj.
2020. szept. 1. 23:38
9/14 anonim válasza:
Régebben pl. Koreában a hwarangoknak szokásuk volt kifesteni magukat öngyilkosság előtt, de sok ilyen hagyomány volt régen más-más országokban is, ez csak a mai kor hülyesége, hogy a férfiak nem sminkelhetnek.
2020. szept. 2. 02:40
10/14 anonim válasza:
ööö...mondd csak, te néztél már le valaha a lábad közé, hogy ott mi van? Mert elsősorban az határozza ezt meg, csak hogy tanulj is valamit, kistöfi. 😏
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!