Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akarnak a válaszolók...

Miért akarnak a válaszolók minden esetben az emberre cáfolni?

Figyelt kérdés

Nem a "kamu" kérdésekre meg az erre rávilagító válaszolókra gondolok, hanem mindig van valaki aki ellenkezik a kérdezővel: ha pozitívan írja le magát akkor nyomorék, ha negatívan akkor meg okos, szép meg minden...

Pl.:"- Csúnya vagyok[...]

- Csak túlzol!

- Buta vagyok[...]

- Dehogy, tök értelmesen fogalmazol!

- Mit jelent az/ Mit tegyek ha[...]?

- Jó hülye vagy, hogy ezt csinálod/csináltad/nem tudod..."

Tudom, hogy nem ugyanazok az emberek válaszolnak minden kérdésre, de nagyon fárasztó, hogy egy "nagyon okos" mindenhova betalál.

2020. okt. 14. 02:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10+ Felesleges szóért bocsi!
2020. okt. 14. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Uhh, én is szeretném tudni, épp nemrég írtam ki egy kérdést hogy van egy PROBLÉMÁM ami engem ZAVAR és szeretném MEGOLDANI, eddig csak és kizárólag olyan válaszokat kaptam, hogy "de ez nem is baj" meg "ne zavarjon" meg "miért foglalkozol ezzel".... Azóta se értem, hogy miért lett volna nehéz magára a kérdésre válaszolni és a megoldásra adni ötleteket. :(
2020. okt. 14. 11:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!