Szeretsz élni?
Ha igen miért?
Ha nem miért nem?
Nem igazán.
Autista vagyok (aspergeres), mindenben ügyetlen, gyenge és butácska.
Se pénzem, se kutyám, se macskám, se egészségem.
Minden időm rámegy a tanulásra, hogy ne szenvedjek és ne járjak úgy, mint egy kedves ismerősöm, aki most 50 éves és a rettentő rossz munkahelye mellett azt mondja, hogy a 2 kezét összeteszi, hogy egyáltalán van munkája...
Semmit se sikerült elérnem az életben. Párkapcsolat kilátásban sincs, a pénzem rohamosan fogy, 2 "szakmát" tanultam és egyikkel se sikerült elhelyezkednem. De legalább a másodiknál néhány olyan történést is rám szabadított a sors, ami direkt rossz. Tehát nemcsak nem sikerüt elhelyezkednem, hanem direkt fájdalmasan alakultak a dolgok.
Félek az öregedéstől, mert sohase éltem igazán úgy, mint ahogy egy fiatalnak praktikus volna. Meg nem is vagyok egészséges.
27/N
90%-ban nyűg az egész!
Néha jut egy picike jó, de aztán mindig keresztbe tesz valami...
Aki nem születik jó helyre, gazdag haszonélvezőbünek, annak csak a szívás jut.
Igen,mert szeretem a haziallatainkat,szeretek uj ismereteket szerezni.
Ismerek olyat aki meg sem erdemli,h eljen mindenfele ertelemben.
Utálok élni. Az öngyilkossághoz pedig túl gyáva vagyok. Már évek óta rágódom azon, hogy hogyan öljem meg magam. Jó pár sikertelen kísérleten is túl vagyok. Némelyiknek még a nyoma is látszódik, amit még nyáron is kénytelen vagyok takarni miközben rosszul vagyok a nagy hőségtől.
Jó lenne már befejezni az egészet. Elég volt.
Na és azok miért, akik azt írták, szeretnek?
Ne keresd a logikát ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!