Szeretsz élni?
Ha igen miért?
Ha nem miért nem?
Igen szeretek. Középsuli a járok (technikum elektronika szak) amit élvezek.
Otthon kevésbé jó a helyzet de igyekszem kerülni a konfliktust így nem idegeskedem.
Igen!
Reggelente mindig boldog izgalommal ébredek, várom a kihívásokat, a megoldandó dolgokat, előre élvezem a sikereket és örömöket :)
Persze szoktam közben én is feszült lenni, és a legkevésbé sem lógatom a lábamat, de az alap-életigenlés mindig bennem van!
Amúgy is jó életem van, ami nem pottyant az ölembe, sokat tettem és teszek érte!
2-es...
“Utálok. Mindennappal próbára tesz az élet. Ahogy lemegy az egyik szar jön a másik. Értelmetlen szélmalomharc.”
Az élet mindannyiunkal ezt tesz, próbára tesz minket, nincs kivétel.
Valamikor add :) és v mikor elvesz :(, hogy kinek miből van több azt senki sem tudja.
Az biztos a sok rossz után , jó dolog, élmény következik.
Szeretem az életemet, nem túl jó, de láttam már sokkal rosszabb helyzetben élőket is.
Nem panaszkodom, egyedül vagyok / nincs párom/ :), de mégis van akit szerezhetnek és ok is szeretnek engem. ::))
Vannak gyönyörű napjaim IS. :::))) ez van ezt a lapot kaptam.
Nem szeretek élni. Életem során mindenki elhagyott vagy lemondott rólam. A szüleim, aztán a barátok, aztán a legjobb barátnőm, aztán a párom... mára teljesen egyedül, magányosan magamra maradtam.
Amiért kitartok: a háziállataim.
De sokat gondolok az öngyilkosságra, mert utánuk már nem lesz miért élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!