Miért ennyire baromi kötött és szabályszerű az egész élet? Hogy tudnék szabad lenni úgy, hogy továbbra is lenne tb-m meg biztos lakhatásom/étkeztetésem?
Ha rájössz a megfejtésre oszd meg velem is légyszíves.
A megoldáshoz nem tudok hozzátenni, de a végén írod, hogy szeretnél segítő munkát végezni. Na ehhez van hozzáfűzni valóm. Én beleestem abba a csapdába, hogy na majd ez a terület más lesz, mert ez nem olyan, mint a többi terült. Ha egy valamit megtanultam, akkor az az, hogy a szociális ágazat a legmocskosabb, bizonyos területeken legkorruptabb ágazat, ahol minden ugyanúgy megy, mint a többi ágazatban, azzal a kivétellel, hogy az ebben a szférában dolgozók nagyrésze azért dolgozik ott, mert nem vették fel máshova egyetemre, közük nincs a pozitív dolgokhoz (tisztelet a kivételnek), csak akartak egy diplomát, és az utolsó tartalék helyük ez volt. Szóval ezt nem feltétlenül ajánlanám.
#3: Talán a külföld a megoldás, de nyelveket meg nem tudok. Nyugaton sok civil szervezet van, aki nagy örömmel fogadja a segítő kezeket. Nincs köcsög főnök, nincs embertelen ticketing meg hó végi teljesítményértékelés, nincsenek projektek/tréningek és mocskos álszent csapatépítők olyanokkal akiket legszívesebben megölnél. Ezektől írtózom de nagyon. Már lehet kitaláltátok, igen IT területen végeztem és hányingerem van az egész teljesítményhajhász világtól. De nem tudom hova váltsak, ahol megőrizhetem a lelki egyensúlyom és megszabadulhatok a kötelezettségektől és teljesítménykényszertől.
Pls, segítsetek tanácsokkal!! Idén szűnik meg az OKJ, valamit lépnem kell!
Nehogy azt hidd, hogy külföldön nincs köcsög főnök :D
Én kint vagyok Ausztriában (szerencsére már nem sokáig), kihajtják a belem. Semmi életem nincs, velem végeztetik el a gané munkát. Hulla vagyok egész nap. Nekem megváltás lenne egy otthoni gyári meló is, ezerszer inkább az, mint ez.
A jólétet meg kell teremteni, és ahoz rengeteg tudés, és szabályok kellenek.
Lehetsz akármi, de ahoz rengeteg tudás kell hogy versenyképes legyél.
Ezen nem értem mi olyan meglepő.
Valahogyan eljutottál az egyetemi végzettségig.
Ez csak a szüleid érdeme vagy te is picit magadénak érezted?
Azt tippelem a kifakadásodból,hogy mostanság érhetett valami olyan hatás( szerelmi csalódás,családi probléma...).El fog "múlni" nyugi!
Ami a munkahelyekről írtál...
Ha elmész "dobozokat" pakolni és nem kell hozzá diploma...világos.Nem is kell erre külön kitérned.
Hidd el nem fogja érdekelni a munkáltatót! :)
Javasolnám hogy szerezz jogosítványt PÁV (ha még így hívják) 2-3 vizsgát tedd le.Közben furgonnal,nemzetközi céghez helyezkedj el.Amint lehet C vizsgát is tedd le.
Elfoglalod magad,mész "világba",tanulhatsz közben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!