A mai fiatalokat miért nem vonzza már, hogy disznót tartsanak, kecskét, tyúkokat stb? Ehelyett inkább felmennek Budapestre albérletbe lakni.
70 bakot lőttél, ezt teljes bizonyossággal ugyanaz az ember írta 😂
Azért még összeveszhetnek, nem ez lenne az első ilyen itt 😂😂
Igen, láttam már önmagával vitázó trollt, nem volt rossz műsor. :D
Mi az ambíciózus abban ha valaki Pesten akar lakni? Ti meg lenézitek a vidékieket.
Nekem minden áron kell egy SAJÁT családi ház ahova senki nem teheti be a lábát. Akkor én nem vagyok ambíciózus?
Ti írtátok, hogy tanulatlan suttyó vidéki proli vagyok.. Mint ha gáz lenne hogy nem mentem Pestre, meg mint ha ez elvárás lenne, hogy egy tanult fiatal menjen Pestre..
Pesten nem tarthatok kecskét a panelban.. Ha mondjuk örökölnék ott egy lakást, akkor se költöznék oda
Te miről beszélsz. Nagyon szívesen tartanék disznokat, bár nem bántanám és nem adnam el oket.
Igen, falun vagy tanyán élnék, de ahhoz marha sok pénz kell, hogy passzív jövedelemből eléldegéljek vidéken. Igazából fogalmam nincs, hogyan élnek meg emberek kis falvakban.
Pesten lakom és utálom, de innen van némi pénz és nem szimpla kívánságműsor, hol szeretnél élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!