A mai fiatalokat miért nem vonzza már, hogy disznót tartsanak, kecskét, tyúkokat stb? Ehelyett inkább felmennek Budapestre albérletbe lakni.
Csak kíváncsiságból megnéztem a tanya hirdetéseket, ami alacsony áron megvehető, az mind félig összeomlott rom, a normális árán meg lakást veszel.
"Tanya eladó vagy BP. Lakás csere érdekel"
45 millió
Szerintem ez mindent elmond. :D
Sénye a Balaton-felvidéknél van, ami alapból az ország egyik leggazdagabb területe.
Próbálj meg kőműveskedni egy Nógrád megyei kis faluban, ahol 10 év alatt 5 új ház épül, a maradékot meg senkinek nincs pénze felújítani munkahely híján.
Arról nem is beszélve, hogy vesz 25 misiért egy normális házat, aztán mellé költözik valami putri família és a házat max 10 körül tudja eladni a szomszédok miatt.
Az, hogy te ismersz olyan kőművest, akit jól megfizetnek, az nem jelenti azt, hogy mindenki így keres. Ráadásul az se mindegy milyen közel laksz pl megyeszékhelyhez. Nálunk nagyon sok a gyár, oda 2 féle embert keresnek vagy sori biorobot vagy mérnök 2 folyékony idegennyelvvel, még egy kávéfőző, iktatónak is legalább 1 nyelv+diploma a belépő, a sori munka mellett élni nincs erőd, időd, nem hogy állatokkal foglalkozni.
A másik az, hogy finnyás is vagyok, az állat levágása nem okozna gondot, ebben nőttem fel, de pl csirkének csak a mellét esszük, disznónak szűz, karaj, meg max combból pörköltet vagy fasírtot.
Lehet nyugger koromra lesz állatom, meg kiskertem , bár mindkettő sok meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!