A mai fiatalokat miért nem vonzza már, hogy disznót tartsanak, kecskét, tyúkokat stb? Ehelyett inkább felmennek Budapestre albérletbe lakni.
Amúgy meg, mit csináljon az ember ennyi állattal?
Ki eszik manapság ennyi húst? Max. a csirke, aminek minden részét fel tudom használni, a disznóból kb. a combot szoktuk megvenni és kész, mit csinálnék az állat maradé 95%-ával?
A kecsketejet meg a többség nem szereti.
Én falun nőttem fel, gyűlöltem. A felnőtt életem csakis nagyvárosban tudtam elképzelni és csakis nagyvárosokban éltem azóta is. Most harmincas koromra elegem lett a városból és pont most költözöm vidékre, most már csendre vágyom, nyugalomra, már nem érdekel, hogy minden közel legyen, már nem járok el annyit, mint pár éve, átrendeződtek a prioritásaim.
Viszont soha nem fogok állatokkal vagy mezőgazdasággal foglalkozni, egyáltalán nem vonz ez a fajta életmód, rémálom az egész. Szeretem a munkám (szellemi munkakör), nem cserélném le önfenntartó gazdálkodásra, munka után pedig se időm, se kedvem nem lenne ilyesmivel foglalkozni. Ültetek pár fajta növényt saját használatra, de ebben ki is merül a dolog.
33 Na ez az, ebben egyetértek. Manapság nagyon sokat pazarolnak az emberek, rengeteget válogatnak. Állatot tartani (és húst enni) is csak olyanoknak szabadna, akik tényleg elfogyasztják/felhasználják az állat összes részét.
Engem rohadtul idegesít, mikor valaki szerint csak a csirkemell a hús, mintha egy csirkének is csak az lenne a húsa,a többi meg legyen az enyészeté.
Mert tápos szarok. Nem lenne nekik túl kényelmes az az életforma.
Én is a tanyasi élet felé hajlok inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!