A mai fiatalokat miért nem vonzza már, hogy disznót tartsanak, kecskét, tyúkokat stb? Ehelyett inkább felmennek Budapestre albérletbe lakni.
Nekem diplomám van és 2 nyelvvizsgám, nem vagyok aluliskolazott vidéki proli...
Igaz büfészakon végeztem
"Nekem diplomám van és 2 nyelvvizsgám, nem vagyok aluliskolazott vidéki proli...
Igaz büfészakon végeztem"
Büfészakos diploma nem diploma. A diploma a használható tudásnál kezdődik. Te papírral rendelkező proli vagy. 2 nyelvvizsga a mai világban pedig nulla, nekem is felsőfokú angolom van pedig utálom a nyelveket, és reál diplomám van, ha nem lettem volna rohadt lusta gimiben lenne mellé egy közép spanyolom is.
Szóval ott tartunk, hogy semmi extra tudásod nincs.
Nem értelek, amit sokan "büfészakos" diplomának neveznek mert nem tudnak róla semmit, az amúgy miért ne lehetne használható? Nekem pl. tök jó állásom van olyan diplomával, ami sokak szerint "büfé".
A proliság nem iskolázottság és pénz kérdése.
A világlátásod és az életmódod tesz azzá. Nem élsz azzal amid van. A hígfosban dagonyázva csak hőzöngsz hogy más miért nem így él? Nekik miért jobb?
Neked is adott a lehetőség. De te le is hülyézed az ambíciózus embereket. Na ez a proliság.
Vidéken akarsz élni és gazdálkodni. Értjük. És semmi gond nincs vele. De arról még soha nem írtál hogy a nagyratörő álmaidért teszel valamit? (A saját nagy házra és gazdaságra gondolok amit folyton emlegetsz). MOST a mamahotelban mit teszel ezért? Dolgozol, gyűjtögetsz? Vagy csak élsz ott napról napra mert csak ottragadtál?
64 amúgy az áramos kerítés helyett egy kapukulcs is megtenné.
A postással sikerült már lebizniszelned hogy ne menjen be? Vagy zárod már a kaput?
Tessék, itt egy másik kérdező, szívesen megnézném a vitátokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
(az lenne igazán vicces, ha kiderülne hogy mindkét kamukérdést ugyanaz írta ki.. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!