Girlll3 kérdése:
Hogy viszonyulnátok egy ilyen tinédzser lányhoz?
Figyelt kérdés
Mondjuk látványosan beléd lenne szerelmes és rajongana érted egy tini lány, aki olyan 14-15 éves és szomszédod lenne és kissé hátrányosabb helyzetű. Kerülnéd vagy beszélgetnél vele? Ha foglalkoznál vele, akkor miért tennéd? És tegyük fel, hogy 30 körüli férfi lennél.2020. szept. 29. 12:58
11/29 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, amíg felnőtteknek való dolgok nem történnek.
13/29 A kérdező kommentje:
Igazából ez velem történt. Kiderült, hogy vonzódott hozzám ez a pasi, 15 éves koromtól fogva, azért volt ilyen segítőkész.
2020. szept. 29. 14:01
14/29 anonim válasza:
De azt is írtad, hogy látványosan szerelmes voltál bele és rajongtál érte!
Ne hagyd már le a történet végét!
15/29 anonim válasza:
most akkor ki volt szerelmes kibe...?????
A kérdés alatt azt írtad, hogy te rajongtál a pasiért....
16/29 A kérdező kommentje:
Igen, én voltam. De mint utólag kiderült, neki tetszettem 15 èves koromtól kezdve.
2020. szept. 29. 14:18
17/29 anonim válasza:
És miben segített neked, vagy hogyan?
ezek szerint nem élt vissza a helyzettel? - hisz azt írod, hogy csak utólag derült ki, hogy tetszettél neki...
18/29 anonim válasza:
...és még mindig nem tudjuk a folytatást!
Annyi, hogy tetszettél, az semmit nem jelent.
70 éves, heteroszexuális nagymama vagyok, mégis elgyönyörködöm a szomszéd 14 éves kislányban, minden egyéb gondolat nélkül.
19/29 A kérdező kommentje:
18-as! Nem úgy tetszettem neki, hanem, mint nő...
2020. szept. 29. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!