Milyenek a mai 15 évesek?
Ti milyennek látjátok a mai 15 éveseket?
Kérlek írd le a korodat is!
Szerintem pont olyanok, mint bármelyik kor 15 évesei voltak. :)
Követik az aktuális divatot, amelyikre az idősebb generációk furcsán néznek.
Alakulnak a szerelmeik, nyüzsgő szociális életet élnek, nagyszájúak a szülőkkel.
Ebben a korban mindent jobban tudnak.
Apám focizni és szerelni járt ennyi idő, folyamatosan csajozgatott, nyáron strandoltak.
Az öcsém pont ugyanezt csinálja most, csak néha online is játszanak, nem csak személyesen.
A világ- és az emberek nemigen változnak valójában, csak a történelmi "köntös" más rajtuk.
Pont olyanok mint a 10 vagy 20 évvel ezelőttiek, csak mások a trendek, divat, rajongás tárgya, kommunikáció módja.
Sok 15 éves idióta, sok pedig fantasztikus tehetség. Nem korfüggő.
16 éves vagyok
Igazából én sem rég múltam 15 de akárhogyan nézem az első kommentelöbek adok igazat az élet a kor változott mi pedig ugyan olyan pofátlan férgek tudunk lenni amennyire aranyosak kedvesek
Mint már említésre került van aki komolyan gondolkozik felno ahhoz hogy túl élje a 15-18 éves kort utánna nehezebb lesz és vannak akik gyerekesek ez sem kor függő én például sok ember szerint gyerekes vagyok de ha kell komolyan tudok kommunikálni ilyenek vagyunk mi 15-16-17 évesek
Persze, ez mindig így volt, általános generációs sajátosság, hogy az emberek fals múltbéli önképpel rendelkeznek.
Az "ezek a mai fiatalok", "milyen felnőtt lesz ezekből", "hogy lesz ezekből felnőtt", "ennyi idősen én teljes mértékben fenntartottam a szüleim házát, mellette 8 órában dolgoztam, kitűnően tanultam, olvastam, csajoztam és barátokkal időztem" közhelydumákat hallgattam én is, apám is és bizonyára a nagypapám is.
Ugyanezt végighallgatta az én generációm is, ma van köztünk ügyvéd, nagyvállalkozó, orvos, pincér, kőműves, minden.
Pont, mint 50 éve és pont, mint majd 50 év múlva. :)
Azért nem szeretik, mert ez a kamaszkor eleje.
Visszaszólnak, (sokszor helytelen) véleményt formálnak, akaratosak.
De ez mindig is így volt, ugyanúgy jellemző volt 50 éve is, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!