Minden tinédzserrel vannak gondok?
Mármint szokták mondani mikor valami ennyi idős, és sír vagy dühöng az normális elvégre most kezd felnőni.
Normális családoknál is ez van? Vagy ha valami eléggé letört szomorú meg hasonló és nem kamu depressziós az is csak a tini "korszak"?
Sokszor amikor valódi gondjaim vannak, és segítségre lenne szükségem, a szüleim megbélyegzik annyival, hogy kamasz vagyok, és ennyi. Ettől kiszaladnék a világból.
Amúgy ezt a "minden tinédzserrel vannak gondok?" kérdést nem teljesen értem, hiszen senkinek sem tökéletes az élete, bármilyen életkorban vagy, attól még ugyanúgy vannak rossz napjaid, sírhatsz, dühönghetsz, stb. Persze nem azt mondom, hogy a hormonális változások nem viselik meg az embert, de ez mindenkinél máshogy és más mennyiségben jelentkezik, legalábbis én így vettem észre. És a tinédzsereknek is lehetnek valós problémáik.
Jah köszönöm a válaszokat.
Valójában sokuk azt gondolja a világ terheit cipeli a vállán. Aki meg tényleg küzd valamivel arra rá se ügyelnek.
Valójában azt vettem észre hogy csak a tini korszak egy ürügy arra hogy semmi gondjuk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!