Postásnak bunkóság lenne megmondani hogy ne merjen bejönni a házba de még a portára se?
És? :D
Falun élek, továbbra se értem, hogy miért lenne bunkóság rászólni a bunkó postásra.
(#9)
Szerintem nem "tárva-nyitva", hanem "nyitva", értsd nincs kulcsra zárva. Nem sok olyan helyet láttam eddig, ahol kulcsra zárták a bejáratot úgy, hogy közben otthon voltak.
Amúgy... számít ez? Akkor se szabad bemenni más magánterületére, ha egyáltalán nincs is kerítés...
Kérdező, az előbb kérdeztem, de úgy látszik elkerülte a figyelmedet a kérdés...
Jobb lett volna, ha csak egy értesítést kapsz, hogy kocogj be barátom a postahivatalba munkaidőben, hogy a neked érkezett küldeményt átvedd?
Beleférne az idődbe vagy akkor meg azért háborognál, hogy a te időddel szórakozik a postás...?
Ha van csengő....ó igen...akkor kellene....
Erről nem szólt a kérdező, csak annyit, hogy kiabálással jelezte az ott létét a postás...
Aki lopni akar, az ritkán kiabál...legalábbis felénk nem ez a szokás!
Értelmetlen kérdés, nem "jobb lett volna" kérdése, hogy bemászunk-e engedély nélkül más magánterületére.
Amúgy igen, én például SOKKAL jobban szeretem ha bedobja az értesítőt és akkor megyek el érte amikor nekem megfelel. :) Nem igazán értem az irányított kérdésed, mintha egyértelmű lenne hogy mindenki jobban szeret a kézbesítő időbeosztása szerint ugrálni....
"Nem úgy hogy még a házba is bejön, és itt ordibal hogy sziasztok" ez mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!