Bunkóság lenne megmondani neki, hogy ne szóljon hozzám?
Osztálytársammal régen jóban voltam,de otthagytam,mert állandóan sértegetett.Nem hiányzik nekem,hogy naponta megkapjam,hogy egy idióta vagyok.A hátam mögött kibeszél(mennyire utál,fúj stb.), de keresi a társaságomat.Jön beszélgetni,órán sem hagy békén.
Alapjáraton békés vagyok,de nagyon zavar.Bunkóság lenne megmondani neki,hogy hozzám se szóljon?
Hát én pont benne voltam egy ilyenbe. Nem bunkóság, de kihozzák, hogy annak tűnjön.
Nekem egy lány barátnőm nagyon rémisztő dolgokat tett, pl megjátszotta, hogy őt megszállta az ördög. Ijesztő dolgokat művelt, engem is bántott már, az együtt töltött idő alatt rettegtem folyton és utána pocsék kedvem volt. Most 29 éves vagyok, akkor 14 voltam és én éreztem, hogy ez a barátság tönkre fog engem tenni.
Szóval megmondtam, hogy nem akarok vele barátkozni.
Nem engedett el.
Amikor egy idő után durvábban jeleztem felé, hogy nem akarok barátkozni vele, akkor ő volt az áldozat és engem szídtak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!