Bunkóság lenne megmondani, hogy ezt hagyja abba?
Figyelt kérdés
A munkahelyemre nemolyan rég jött egy indiai srác, aki már a kezdetektől fogva a tudtomra adta, hogy tetszem neki. 2 hétre visszament Indiába a családjához, tegnap jött vissza, ma pedig azzal nyitott felém, hogy hozott nekem pár dolgot és szeretné, ha elfogadnám.
Nagyon aranyos meg minden, de én nem szeretnék tőle semmit, amúgy sem vagyok híve ennek a munkahelyi párkapcsolatoknak. Alapjáraton nem szeretek megbántani senkit és magam is tudom, hogy az lenne a leghelyesebb, ha kereken megmondanám neki úgy, ahogy van, mégis félek, hogy megromlana az amúgy nagyon jó kapcsoltunk.
2017. jan. 5. 15:16
1/2 anonim válasza:
Elég őszintének, korrektnek, és közvetlennek tűnik a srác. Valószínű ő is ezt várja el. Akkor jársz/teszed a legjobban, ha megmondod neki nyíltan, hogy nem akarod, hogy megromoljon a kapcsolatotok, és szeretnél vele jóban lenni, és köszönöd szépen az ajándékokat, de nem szeretnél vele komolyabb kapcsolatot létesíteni. Annyi embert visszautasítottak, már ó, és egyik sem fogadott vérbosszút egy szerelmi csalás miatt. Mond meg neki az igazat, ha megharagszik rád, akkor más miatt is megharagudni, és nem is lenne olyan jó az a kapcsolat. Mellesleg ez mindenkinél így van, nyilván nem csak erre a srácra értem ezt.
2/2 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy "Mivaaan miigráns szakadj már le róóólaam!", ebből majd érteni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!