Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok 20-30-as évitekb...

Mit csináltok 20-30-as évitekben jelenleg?

Figyelt kérdés

Minél részletesebben mesélted el annál jobb 🙂

Például: -Hogy érzitek

magatokat?

-Mivel foglalkoztok?

-Hogyan alakulnak a

kapcsolataid?

-Mik a terveid?

-Hogyan alakulnak a

dolgaid?

-És még minden más érdekel amit meg szeretnél osztani, kíváncsi vagyok, kinek hogyan alakulnak a dolgai?

#fiatal #érzés #alakulás #20-30 évesek
2020. szept. 26. 13:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

26/N

Kikoltoztem Ausztriába, jelenleg német nyelvtanfolyamot csinálok, újra szeretném kezdeni az életemet .

Egészségtudomanyi, BSC diplomám van.

2021. febr. 2. 13:51
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 26/N vagyok, a média területén dolgozom, friss kisfőnök-szerűségként egy vállalatban.

Párom van, akit imádok, de sajnos a korona miatt egy jó ideje távkapcsolatba kényszerültünk. A munkahelyemen pedig még nem sikerült elfogadtatnom az új jogköreimet, ráadásul most kapok egy még újabbat is.

Iszonyat stresszben élek, hetek óta szédülök, kezdem nagyon nem bírni. Pedig álommunkám van, azt csinálom, ami a szenvedélyem, csak elszomorít, hogy nem vesznek egyesek komolyan, és gátolnak, amiben tudnak.

Alig várom, hogy végre összeköltözhessek a barátommal, csak miatta csinálom ezt az egészet lassan, hogy pénzt gyűjthessek a költözésre.

2021. febr. 2. 14:49
 23/27 anonim ***** válasza:
88%

Én 19-28 éves koromig folyamatosan drogoztam/drog függő voltam.

Elvesztettem a barátnőmet, akit mindenkinél jobban szerettem...azóta nem is akarok senkit.

Amúgy ezt leszámítva elvagyok, csak kár hogy nincs most munkám.

2021. febr. 17. 21:19
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

-Hogy érzitek magatokat?

Unom a melómat, ki vagyok égve, inkább lennék otthon home officeban, akkor kevesebb ember csesztetne a hülyeségeivel.

-Mivel foglalkoztok?

Sündőrség

-Hogyan alakulnak a kapcsolataid?

Mármint melyik? Magánélet, barátok???

-Mik a terveid?

Megnyerni a lottó 5öst és lelépni

-Hogyan alakulnak a dolgaid?

Hát még nem nyertem meg....

-És még minden más érdekel amit meg szeretnél osztani, kíváncsi vagyok, kinek hogyan alakulnak a dolgai?

*Headshot*

2021. febr. 18. 13:04
 25/27 A kérdező kommentje:

-Hogyan alakulnak a kapcsolataid?

Mármint melyik? Magánélet, barátok???

Mind a két opció érdekel.

2021. febr. 18. 21:48
 26/27 anonim ***** válasza:
67%
Jól.
2021. febr. 21. 12:41
 27/27 anonim ***** válasza:
75%

33 éves férfi vagyok. Házas, de a házasságomon dolgozni kellene, hogy gördülékenyebb legyen minden.

A dolgaim alapvetően jól alakulnak, nincs panaszom semmire. A hobbimból nőtte ki magát a vállalkozásom aminek köszönhetően van egy hitelmentes lakásunk a fővárosban, szépen felújítva, berendezve, autó, stb.

A terveim között szerepel 50 évesen "nyugdíjba" menni, addig különböző befektetési formákkal stabil pénzügyi hátteret biztosítani annak, hogy ne csak az legyen a munkámban az öröm, hogy a hobbim csinálom, hanem hogy a mennyisége és a határideje is kötetlen legyen. Ha akarom, akkor akár fél évre kiszálljak, ha akarom akkor minden nap csak fél órát foglalkozzam vele, tehát annyit csináljam, amikor és amennyire jól esik.

Összefoglalva a tervem, céljaim között van több szabadidő létrehozása, mert ez az amiből a legkevesebb van jelenleg. Az idő pedig a legértékesebb dolog a világon, mert ápolhatom az emberi kapcsolataim a családommal, barátaimmal.

Az egészségemért igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, szeretnék minél tovább egészséges maradni és nagyon szeretném, hogy a szeretteim is egészsében élve éljék az életüket.

2021. márc. 8. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!