Milyen gyakran tartotok lusta napot, amikor semmit nem csináltok csak lazultok?
Fú, régebben volt ilyen, kb havonta 1 nap. Filmeztem, fetrengtem az ágyban, kis főzés.... Jólesett :)
Amióta családom, gyerekem van, nem lehet :D
Használd ki az időd :)
Egyre ritkábban sajnos. Havonta, két havonta. A titok annyi, hogy ilyenkor az egész család lustálkodós napot tart. ;)
Pihenünk, rendelünk kaját, játszunk, mesét nézünk, olvasok, a férjem nem szeret döglődni, így ha a gyerekek felpörögnek, leviszi őket játszani, vagy sétálni/bicajozni pár órára. Addig megnézek valami filmet, vagy olvasok tovább, gyakorizok, esetleg összedobok valami desszertet, vagy gyors vacsit mire hazaérnek.
Összességében a gyerekeken is azt látom, hogy nem annyira jó ez a lustulás, szívesebben szerzünk nekik élményeket hétvégente, így többnyire mindig megyünk.
Én irodai munkát végzek nyolc órába (már bejárunk május vége óta),heti egy ilyen napot tartok,ez a szombat.
Ilyenkor max.bevásárolok.
Én is itthon dolgozom 8 éve. Hangulattól függően hol pörgök és meg sem állok egész nap, hol keveset tevékenykedek, néha pedig lustulok.
Amikor alkalmazottként dolgoztam, ritkán volt lehetőségem pihenős, semmit tevő órákat tartani. Hol hajnalban keltem, hol hajnalban értem haza. Napi 12-16 óra munka, havonta talán egy szabad hétvége. A munkán kívüli időt próbáltam nejemmel, majd gyerekeimmel tölteni. Sokszor az alvás kárára ment mindez.
Minden rosszban van valami jó! 15 év után leépített a fidesz. Egy évig nem találtam magam, próbáltam újra és újra elhelyezkedni. Majd fokozatosan kialakul, hogy itthon dolgozzam önállóan. Azóta élvezem, hogy nincs egy főnököm sem! :)
Amióta gyerekeim itthon vannak, ahogy ők mondják, szuper hosszú nyári szünetben, kissé felborult a napi rutinom. De persze az övéké is. Alig tudunk aludni, azt is összevissza tesszük. Törekszünk a napi ritmusra, de mindig fölénk kerekedik a káosz és a lustaság. :) Heti 1 nap lusta nap mindig megvan, de akár több is. :) Filmnézés, számítógép és konzol nyomkodás, olvasás, kertben pilledés... :D
Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted! :D
2. Azért ide írni 5 mondatot nem tart 1 napig :D
Csak tudnám, miért pontoztak le...??
1. voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!