Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy reagálsz, ha olyan...

Ignis Subdialis kérdése:

Hogy reagálsz, ha olyan állítást látsz, amit nem értesz vagy nem fér a fejedbe?

Figyelt kérdés

Tehát mi az első gondolatod vagy reakciód, ha

- nem érted

- nem tudod elképzelni

- nem tűnik logikusnak

- sose hallottál még ilyet

- furán hangzik stb.

2020. szept. 25. 16:36
A kérdező szavazást indított:
Biztosan hülyeség!
Nem értek a témához, úgyhogy akár igaz is lehet.
Utánanézek, mielőtt ítélkeznék.
Egyéb (hozzászólásban)
67 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Az első az,hogy "mi??". Utána elolvasom még egyszer, lassabban. Ha még mindig nem értem, de érdekel, akkor utánanézek. (Egyszer tök komolyan végigcsináltam emiatt egy tanfolyamot, szuper döntés volt.) Ha nem érdekel, akkor nem foglalkozok vele. Nem tartom se hülyeségnek, se semminek.
2020. szept. 25. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Én mindig utánanézek, ha érdekel ha nem. Annyi mindent megtudtam már így.
2020. szept. 25. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Utána nézek.
2020. szept. 29. 18:43
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Rosszul érint.

Ma pl könyvelési informacio érkezett hozzàm.vmi olyasmi hogy 5% alatt vagy felett ha nem haladja meh vmi az 1 milliot vagy forditva az azon felüli èrték utan nem kell adot fizetni (nem tudom most pontosan idezni)

Szinte idegesit, hogy:

-aki irta nem mondja el azt honnan az info, nem linkeli, honnan làtta, tanulta, olvasta

-nem tanitják külön a könyvelöi tanfolyamon es szamviteli szakirànyon föiskolán sem

-googlen nem lehet rákeresni, kulcsszavakra sem dobja ki

-nem tudja minden könyvelö sem, szoval nem egy "alap"info

Az ilyen "zsákutcàk", hogy egyszerüen nem tudok több tudásra szert tenni, csak falakat látok magam körül, ugy érzem akadályoznak, hátráltatnak a fejlödésben, és a tehetetlenség érzés sztem bármiben is (akár egy betegséget nézve is, vagy egy szakitàst, stb)az egyik legrosszabb, legkétségbeejtöbb érzés. Szoval ezt.

2020. szept. 30. 18:33
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Szavazás alapján mindenki állati intelligens elsőre, asszem én vagyok az egyetlen hogy az első reakcióm az hogy hülyeség. Persze, én is utánanézek ha érdekel, de elsőre nem valószínű

Sőt, gyakorlati tapasztalatom az, hogy mások is igy viselkednek.

2020. okt. 7. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Az első gondolatom a "Mi van?", utána elgondolkozom, hogy az hogy lehetséges.
2020. nov. 12. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elolvasom,megpróbálom elképzelni.Aztán utána nézek hogy ha felkelti az érdeklődésem
2021. jan. 13. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rosszul értelmeztem a kérdést, most, hogy elolvastam a válaszokat, de a legutóbbi meglepő állítások csodálatot váltottak ki belőlük. Elsőre ugye van a "hogy mi?" Összehúzott szem, gondolkodás, bambulás, majd hirtelen megvilágosodás, csodálat, boldogság. Amolyan "ez zseniális" . Meghatottság, tisztelet.

De persze ez általában csak arra vonatkozik, amit tanulok és érdekel.

2021. febr. 10. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Első reakció :

Beszarás, azt hogy?

Bocsi a csúnya beszédért, de kb. ma is valami ilyesmit mondtam, mikor rácsodálkoztam valamire. Olyan szép magyarosan. 😅

2021. febr. 10. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Ez én, minden matekon..
2021. márc. 4. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!