Hogyan reagálsz, ha “rossz” ajándékot kapsz?
Ennyit mondok: kösz.
Majd kidobom a legközelebbi ablakon.
Csáó.
Nem foglalkoztam ilyenekkel sosem, nem akadtam fenn semmin, tavaly karácsonykor viszont elszakadt már a cérna.
Az odáig rendben van, hogy 35 éve nem tud senki a kedvemre tenni, egy apró szutyok kis ajándékkal sem, ami a kedvemre való lenne, na de az, hogy még tavaly is egy pizsamát kaptam ami nem is az én méretem, hanem egy ált iskolás 5. osztályos gyereké. Hiába keltem ki magamból, még pótolva sem lett. A pizsi vissza lett cserélve, pénz elrakva, aztán nem kaptam helyette semmit.
Ha kell valami én veszem meg magamnak a saját pénzemből, ennyi.
Húh, hogy fogalmazzak, hogy érthető legyen.
Ha hozzám közel álló személy csinálja ezt akkor át fut az agyamon, hogy ennyire nem figyel rám, vagy nem beszélgetünk eleget. Ugyan akkor ott van az is, hogy mégis vette a fáradságot és próbált valahogy a kedvemben járni. Akiknek a szeretet nyelve az ajándékozás azok hajlamosak nagyon túlreagálni ezt.
Ha pedig egy olyan személytől kapok ilyen ajándékot aki nem áll közel hozzám akkor nincs is értelme , hogy kattogjak ezen hisz evidens, hogy alig ismerjük egymást, miért várnám el, hogy pontosan tudja, hogy mire vágyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!