Te, hogy reagálsz, ha összenéznek mögötted?
Figyelt kérdés
De úgy,hogy te is lásd.
Ha nem mögötted,akkor melletted.
2018. máj. 3. 08:03
1/7 anonim válasza:
Azonnal végzek magammal, harakiri.
2/7 anonim válasza:
Én lesz.rom. :D Nyilván azért csinálják mert irigyek.
3/7 anonim válasza:
Sehogy, mert mit tudok csinálni. Gondolok magamba valamit és egy pár másodperc elejéig elgondolkozom, hogy ilyenkor mi van. Pont tavaly volt részem egy ilyenbe, mentem egy munkahelyre munka miatt és láttam amikor valaki valakivel összenézett. Az idén szintúgy, dolgoztam valahol, mondtam valamit és összenéztek. Hát egészségükre, szép dolog is az összetartás.
6/7 anonim válasza:
Rákérdezek, hogy nekik nincs jobb dolgunk, mint hogy "összenéznek mögöttem"? Bármit is jelentsen. 🤔
7/7 anonim válasza:
Érzem ezt a dolgot, hiába is mögöttem teszik. Legszívesebben beszólnék nekik, de nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!