Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj, ha nem tudok gagyarász...

Az baj, ha nem tudok gagyarászni a kisgyerekeknek?

Figyelt kérdés

38/f

Az élet úgy hozta, hogy nekem - egyelőre - nincs. De a rokonságban vannak picik, mégis én nem tudok úgy gügyörészni nekik, mint a többiek.

Trollok kíméljenek!

2020. szept. 25. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

10. Attól hogy valaki nem tud mit kezdeni más gyerekével miért ne vállalhatna sajátot? Sok ember csak akkor jön bele a kisgyerekkel való kommunikációba amikor már lesz sajátja. Semmi baj ezzel. A velük kapcsolatos dolgok mint pl játékokról, mesékről, oviról se tudnak még semmit. Ha majd lesz akkor biztos tudni fogják.

Sokan erőltetik szerintem, látni lehet. Ilyenkor jön a gügyögés is. Ezért se kellene erőltetni, hiszen nem lehet mindenki olyan mint Mary Poppins. A gyereknek is jobb ha nem fárasztják hülye kérdésekkel amiket csak udvariasságból tesznek fel mert a szülő ott van. Ha nem erőltetett a dolog akkor a gyerek se olyan feszült. Ezeket a dolgokat gyerekes ismeróseimnél is tapasztalom amúgy, nem csak gyermekteleneknél. Nem minden gyerekes szeret elleni más gyerekével, pláne akinek már tinédzser vagy felnőtt gyereke van.

2020. szept. 25. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Én sem tudok és nem is akarok mit kezdeni mások gyerekével, de ez nem függ össze azzal, hogy a sajátommal hogy viselkedek. 🤔
2020. szept. 25. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
Enekelj orosz nepdalokat akkor neki.
2020. szept. 25. 13:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell gügyögni nekik, az értelmes beszédet is értik, ha a koruknak megfelelő témákról beszélsz nekik. Én is meghagyom minden gyerek anyjának a gügyögést és így is imádnak a gyerekek.
2020. szept. 25. 14:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, én se tudok.

Nem bírom a gyerekeket, ők sem engem. Szóval egyáltalán nem mennek az ilyen dolgok még erőltetés hatására sem (külső, belső).

Arra figyelj, hogy a többséget már pusztán azzal meg tudod bántani, hogy nem mutatsz kitörő rajongás a porontya iránt. Szóval próbálj meg diszkréten távolságot tartani és kész.

2020. szept. 25. 14:45
 16/17 A kérdező kommentje:
4-es: Normálisan beszélek velük.
2020. szept. 26. 10:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
végre valaki aki megért :D nekem se megy.. de nem csak ez.. én semmit se tudok kezdeni egy kisgyerekkel
2021. jan. 10. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!