Az baj, ha nem tudok gagyarászni a kisgyerekeknek?
38/f
Az élet úgy hozta, hogy nekem - egyelőre - nincs. De a rokonságban vannak picik, mégis én nem tudok úgy gügyörészni nekik, mint a többiek.
Trollok kíméljenek!
10. Attól hogy valaki nem tud mit kezdeni más gyerekével miért ne vállalhatna sajátot? Sok ember csak akkor jön bele a kisgyerekkel való kommunikációba amikor már lesz sajátja. Semmi baj ezzel. A velük kapcsolatos dolgok mint pl játékokról, mesékről, oviról se tudnak még semmit. Ha majd lesz akkor biztos tudni fogják.
Sokan erőltetik szerintem, látni lehet. Ilyenkor jön a gügyögés is. Ezért se kellene erőltetni, hiszen nem lehet mindenki olyan mint Mary Poppins. A gyereknek is jobb ha nem fárasztják hülye kérdésekkel amiket csak udvariasságból tesznek fel mert a szülő ott van. Ha nem erőltetett a dolog akkor a gyerek se olyan feszült. Ezeket a dolgokat gyerekes ismeróseimnél is tapasztalom amúgy, nem csak gyermekteleneknél. Nem minden gyerekes szeret elleni más gyerekével, pláne akinek már tinédzser vagy felnőtt gyereke van.
Nem baj, én se tudok.
Nem bírom a gyerekeket, ők sem engem. Szóval egyáltalán nem mennek az ilyen dolgok még erőltetés hatására sem (külső, belső).
Arra figyelj, hogy a többséget már pusztán azzal meg tudod bántani, hogy nem mutatsz kitörő rajongás a porontya iránt. Szóval próbálj meg diszkréten távolságot tartani és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!