Miért van a kisgyerekeknek meg a felnőtteknek ekkora pofájuk?
Van ez az alkalmazás a Tik Tok.Nem lenne rosz,de sok embert nem értek rajta. Nem tudom miért jó a 13 éves kis taknyosoknak hogy minél otvarabb kommentet fűznek egy videóhoz.
A kis 12 éves kisfiú ott k_rváik aztán azt se tudja mit jelent a szó. A felnőttek se jobbak, mert sok 30+ os is ott éli ki magát azzal,hogy beszólnak más külselyére. Azokat se értem akik oda írnak egy olyan pl hogy : B_szn_l_k.Erre miért van eszük? Kb ismeretlenűl leszólnak mindenkit pedig lehetne több agysejtjük,és mutatnának példát inkább. Akik ezt csinálják azok unatkoznak? Vagy egyszerűen annyira szánalmas az életük,hogy ez esik nekik jól?
Vagy mi készteti erre az embereket hogy bunkó gonosz dolgokat vagy éppen perverz marhaságot irogasson nyilvánosan?
"Akik ezt csinálják azok unatkoznak? Vagy egyszerűen annyira szánalmas az életük,hogy ez esik nekik jól?"
Akik ezt nézik azok unatkoznak?
Vagy egyszerűen annyira szánalmas az életed, hogy ez foglalkoztat?
Az oda trágárságokat irogatokról a véleményem a következő.
**********,***** *** Még a****** ***.
*****,***** **** .
Nem értem néhányatokat miért kell tötözködni.
Amúgy meg itt is. Mintha ti sosa az életetelbe nem írnátok félre egy szót se de nyilván bele kell mindenbe kötni.
És nem ez foglalkoztat csak észrevettem,hogy kb mindenki csak bunkó a másikkal és érdekelni oezdett ,hogy de miért. Unatkoznak vagy mi? Ha ennyire nehéz értelmes választ adni akkor ti se lehettek nagy észlények.
Amúgy meg itt is. Mintha ti sosa az életetelbe nem írnátok félre egy szót se de nyilván bele kell mindenbe kötni.
És nem ez foglalkoztat csak észrevettem,hogy kb mindenki csak bunkó a másikkal és érdekelni oezdett ,hogy de miért. Unatkoznak vagy mi? Ha ennyire nehéz értelmes választ adni akkor ti se lehettek nagy észlények.
"sosa" -> sose(m)
"életetelbe" - > életetekben
"oezdett" -> kezdett
Vesszők hiánya, mondatszerkezet pedig nulla.
Tudod, az a problémád, hogy baromira nagyra vagy magaddal, de elég nagy igénytelenségre vall úgy feltenni egy kérdést és kommentelni, hogy egy általános iskolás 3. osztályos szintjén van a megfogalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!