Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a vékony emberek panaszk...

Miért a vékony emberek panaszkodnak a leghangosabban,hogy fogyniuk kell?

Figyelt kérdés

és miért olyanok előtt szeretik ezt csinálni,akiken nem 4-5 ,hanem 10-20 kiló plusz van?

Kínkeservesen összecsippentik két újjal azt a "hatalmas" hájmennyiséget és hangosan nyervákolnak.most komolyan,miért??

2020. szept. 24. 09:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Ne foglalkozz vele, ne vedd magadra.
2020. szept. 24. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Én a helyedben rámosolyognék és kedvesen megjegyezném, hogy inkább én követném az ő fogyókúrás receptjeit, mert az enyémekkel, nem biztos, hogy oda jut ahová menni akar. Szerintem ha egy picit poénosan jelzed neki, észre fogja venni magát.

Emlékszem egyszer gyerekkoromban vidéken nyaraltam és a házigazda vak volt. Azonban olyan jól tájékozódott és úgy beszélt vizuális dolgokról, hogy erről simán megfeledkeztem. Pesti srácként nekem nagy dolog volt, látni a csillagos eget, én kis lüke felmutattam az égre és megkérdeztem a házigazdát, hogy az melyik csillagkép. Ő elmosolyodott, vissza kérdezett néhány dolgot, mi van mellette, hogy néz ki és elmondta. Majd hozzá tette, hogy legalább is amíg még látott, az a csillagkép nézett úgy ki. Akkor esett le a tantusz, hogy úristen, mit művelek.

Az a vak ember, sokkal többet vett észre a világból és abból sokkal többre emlékezett mint én látóként. Ugyanígy meg lehet, hogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben azzal a fölösleggel ami rajtad van, mint az 50 kilós kolléganőd és ezért mondja neked. Általában nincs az ilyesmiben rossz szándék, csak emberi figyelmetlenség. Nálam ez a vak ember elintézte egy mosollyal, azt hiszem neked is valami hasonló "fegyvert" kell keresned.

2020. szept. 24. 10:25
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Én szokatm ilyeneket csinálni, de viccből, éreztetem is, hogy viccelek, és nevetnek is rajta. ha valaki komolyan csinálja, az szerintem szivatni akarja a kövérebbeket.
2020. szept. 24. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Mondd neki, hogy szerinted is rá férne a fogyás. Lehet meglepődne.
2020. szept. 24. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:
88%

Azért, mert arra a reakcióra számítanak, hogy "ugyan már babám, nagyon jó alakod van most is". :D Biztos vagyok benne, hogy aki kövérebb, az is szokott a fogyásra gondolni, csak nem hangoztatja, mert tudja, hogy fennáll úgymond a kockázata annak, hogy egyet fognak vele érteni a többiek, azaz ledagadtozzák.

Amondó vagyok, mint az utolsó, az ilyen megérdemli, hogy ne bókkal válaszolj neki.

2020. szept. 25. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!