Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik típusú lányokat kedvele...

Melyik típusú lányokat kedveled jobban csak a külsőt tekintve?

Figyelt kérdés

2020. aug. 2. 14:25
A kérdező szavazást indított:
Világosbarna vagy szőkésbarna hajú vékony lány
Sötétebb hajú (középbarna,sötétbarna) husisabb lány,de arányosan
"Molett" lányok bármilyen hajjal
37 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem amúgy ezt a három választási lehetőséget. Világosbarna "husisabb" lány pl. nem létezik szerinted?
2020. aug. 2. 14:28
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nincsenek ilyen igényeim. Az általad felsoroltak közül bármelyik bejön amennyiben belülről nem rohad.
2020. aug. 2. 14:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerinted miért van külön szavazási szekció és olyan,ahol személyre szabott választ írhatsz? Ha az összes fajta lányt le kéne írnom szavazásba,egy hét alatt sem végeznék vele.
2020. aug. 2. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 Úgy gondolta szerintem, hogy aki a vékony lányokat "kedveli" jobban, ő szőkéket "kedveli" jobban.

Nekem még csak vékony és sportos lánnyal volt dolgom, de furcsa módon szőke nem volt köztük. Barbák, feketék voltak, és egy természetes vörös volt eddig a legnagyobb szerelmem. Külső megfog, a belső megtart.

2020. aug. 2. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Barnák*
2020. aug. 2. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:
47%

3. Akkor meg minek írtál egyáltalán szavazati lehetőséget, vagy miért nem írtad bele opciónak hogy "egyéb"? Értelmes embernek van annyi gógyija, hogy szépen megfogalmazza ezt valahogy, de látom te csak lepontozni tudsz.

"#1 Úgy gondolta szerintem, hogy aki a vékony lányokat "kedveli" jobban, ő szőkéket "kedveli" jobban."

Nem vagyok gondolatolvasó, azért van a leírás rész, hogy kifejtse a gondolatait. Ha erre nem képes, akkor vállalja, hogy belekötnek.

2020. aug. 2. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Feher boru, fekete haju, vekony, atletikus, van melle lany. Vagy ha tetszik valaki, ahogy eppen kinez, de megfogott.
2020. aug. 2. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneket:

[link]

2020. aug. 2. 23:09
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
#8 Egy hétre kölcsön adhatód, ha összejön. Nekem tetszik, de nem az esetem, úgyhogy valószínüleg vissza adnám. 😚🤣
2020. aug. 2. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért csak a barna haj árnyalatai vannak :D ?
2020. aug. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!