Melyik típusú lányokat kedveled jobban csak a külsőt tekintve?
#1 Úgy gondolta szerintem, hogy aki a vékony lányokat "kedveli" jobban, ő szőkéket "kedveli" jobban.
Nekem még csak vékony és sportos lánnyal volt dolgom, de furcsa módon szőke nem volt köztük. Barbák, feketék voltak, és egy természetes vörös volt eddig a legnagyobb szerelmem. Külső megfog, a belső megtart.
3. Akkor meg minek írtál egyáltalán szavazati lehetőséget, vagy miért nem írtad bele opciónak hogy "egyéb"? Értelmes embernek van annyi gógyija, hogy szépen megfogalmazza ezt valahogy, de látom te csak lepontozni tudsz.
"#1 Úgy gondolta szerintem, hogy aki a vékony lányokat "kedveli" jobban, ő szőkéket "kedveli" jobban."
Nem vagyok gondolatolvasó, azért van a leírás rész, hogy kifejtse a gondolatait. Ha erre nem képes, akkor vállalja, hogy belekötnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!