Észrevettétek, hogy kinéznek a boltból a dolgozók, hogyha szegény ember módjára vásároltok?
Amúgy élelmiszer boltokon kívül, volt hogy sport ruházat boltban vettem egy 2000 forintos sapkát és érdeklődtem a Nike Dart 10 cipőről, ami annó az egyik legolcsóbb Nike futócipő volt, de én azért szerettem mert kényelmes... Nem azért mert olcsó. És kérdeztem, hogy akkor milyen van még, de akkor azt mondta az eladó, hogy “nem hiszem hogy azok neked valóak”, mondtam hogy azért mondja csak, erre azt mondja “hogy ezek mind 20,000től kezdődnek”.
A paranoid android az mi? Nem egy Radiohead album? Vagy önmagában jelent valamit ez a kifejezés?
Egyébként valóban tele vagyok komplexusokkal és még paranoiás tüneteim is vannak/voltak, de jártam pszichológushoz és nem talált kiemelkedően furcsának, szerinte semmi bajom.
Azt meg csak nem magamnak képzeltem be, hogy konkrétan be lett nekem szólva, a konzerv miatt...
A többit, az apróbb jeleket azokat lehet, de az is lehet hogy a komplexusaim miatt csak simán jobban figyelek, nem?
Ti meg lehet, hogy észre sem veszitek... De ez csak egy felvetés.
20-as
Hát ez tényleg igaz a Tescora. Pedig régebben az "első osztályú kiszolgálás" volt az üzletpolitikájuk.
A Tescoba már tizenéve is az aljaréteg dolgozott. De ez mára sem változott, mert annyi pénzért csak ezek mennek el oda dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!