Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észrevettétek, hogy kinéznek...

Észrevettétek, hogy kinéznek a boltból a dolgozók, hogyha szegény ember módjára vásároltok?

Figyelt kérdés
Persze az nem biztos, hogy Ti szoktatok úgy, de talán 1-2* mindenkivel megesik...

2020. szept. 23. 17:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy te kicsit paranoiás? Szerintem csak kivetíted a saját gátlásaid a csóróságod miatt.
2020. szept. 23. 18:44
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

Lidlben dolgozok (diákmunka) és soha nem csináltam ilyesmit, de még csak nem is láttam hasonlót a többi dolgozó körében. Legtöbbször csak húzogatja fásultan a termékeket a pénztáros, nem figyel ilyesmire.

Személy szerint csak a koszos, ápolatlan (hajléktalan stb) embereknél fordul elő hogy elfintorodok kényszerből.

2020. szept. 23. 18:49
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Hát ö,nem foglalkozom ilyennel nagyon,itt németben nem vettem észre.
2020. szept. 23. 18:53
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Ezt valahogy nem tudom elképzelni, hogy neked beugatnak a kasszások csak azért, hogy mi a frászkarikát veszel magadnak, szerintem is egy paranoid android vagy.
2020. szept. 23. 19:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Vettem már zsemlyét meg kiflit is. Valahogy ez a pénztárost nem érdekelte. Beütötte, fizettem, mentem munkába. Ennyi.
2020. szept. 23. 19:39
 16/25 anonim ***** válasza:
30%

En is tapasztaltam

Egyszer besétáltam a ccc be balettcipöket nézegetettem(ill olyasmiket), (azok pont a legolcsobb termékeik), kérdeztem az eladótól egy ket dolgot(ha már folyamat követett..), pl zoknikrol (azok is ki voltak téve, de fehéret nem talàltam), hàt erre azt kezdte folyton nagy elànnal kiemelni, milyük az akcios, jo hangosan ecsetelte, hogy ez is az is le van àrazva, meg az is, akkor en is azon kezdtem gondolkodni hogy most a balettcipö vétel miatt azt hinnék hogy vmi csori betévedt vevö vagyok akinek nem lenne pénze

2020. szept. 23. 19:47
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

*?

Lemaradt a kerdöjel a végèröl.

2020. szept. 23. 19:47
 18/25 anonim ***** válasza:
83%

16: te is fordítva vagy bekötve...

Az eladó kedveskedni akart, hogy felhívja a figyelmedet az akciós termékekre. Nem kell ahhoz csórónak lenni, hogy akciós cuccot vásárolj!

SŐT!

Ha a kedvenc termékeim akciósak, akkor egy tucatot is veszek belőle. Pedig simán megengedhetném, hogy teljes áron megvegyem. Pl. ír vaj 499-ért, amikor a teljes ára 799. A megspórolt pénzt meg elköltöm másra. :-D

2020. szept. 23. 19:51
 19/25 anonim ***** válasza:
83%

hàt erre azt kezdte folyton nagy elànnal kiemelni, milyük az akcios, jo hangosan ecsetelte, hogy ez is az is le van àrazva, meg az is, akkor en is azon kezdtem gondolkodni hogy most a balettcipö vétel miatt azt hinnék hogy vmi csori betévedt vevö vagyok akinek nem lenne pénze

Basszus! Csak segíteni akart tutira!

2020. szept. 23. 19:52
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem tapasztaltam ilyet, pedig kis boltban és nagy áruházláncnál is szoktam vásároni. Az aprónak még szoktak is örülni, ha nekik már fogy a kasszából, volt, hogy kérték, hogy beváltanák, ha van még nálam, természetesen csak akkor, amikor nem tartottuk fel ezzel a sort.
2020. szept. 23. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.