Mennyire szégyen ha valaki szegény? Amikor valaki nélkülöz, nem a mélységénységre gondolok Vannak itt akik ténylegesen tapasztalták ezt sajnos?
Nyilván felnőtt korban az adott illető tehet róla de kis korban szerintem nem.
Habár ilyen munka nélküliségben senkit sem okolok
Felnőtt korban sem tehet róla mindenki.
Bizonyos helyzetekben az ember szerintem szégyenként éli meg de van mikor meglátja az apró örömök nagyságát is.
Pl. Szégyennek érzi ha elhívják random csak úgy kikapcsolódni, utazni és nem engedheti meg magának. Ezt diplomatikusan kell hárítani.
Apró öröm nagysága:
Pl. Jobban kinyílnak az ember érzékszervei. Élvezi a fűszeres tiszta levegőt vagy a nap simogatasat. Megtanulja az ember a kreatív készségét még jobban használni.
Pl. Jobban kinyílnak az ember érzékszervei. Élvezi a fűszeres tiszta levegőt vagy a nap simogatasat. Megtanulja az ember a kreatív készségét még jobban használni
Ezt elolvasni is milyen élmény volt, úgy hogy nem vagyok szerencsére szegény.
4# válaszoló igazad van.
Most ha bele gondolsz más helyzetébe nagyom kellemetlen lehet.
Magyarországon aki nem gazdag, ő szinte bíztos, hogy szegény.
Pár százalékot aki a valódi középosztályban van szinte észre sem venni.
Szóval a kérdés, mennyire kell szégyelni, ha valaki nem gazdag?
Nyílván más a hajléktalan és panelben családos. A lakóparki esetleg nagy lakásban családos, hitelekkel a nyakában még könnyen lehet valójában szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!