Igaz, hogy ha valakinek sok fájdalomban, szenvedésben van része, attól erősebb ember lesz? Ha igen, lehetséges ennek tudatosan kitenni magunkat?
Figyelt kérdés
Én elég puhány vagyok. Túl könnyű az életem. Gyenge jellemű lettem, de szeretnék ezen változtatni.2020. szept. 21. 13:23
11/15 anonim válasza:
Én is megjártam és nem jutottam semmire
12/15 Jól van ez így? válasza:
Lehet igaz is, meg nem is.
13/15 anonim válasza:
Nekem alapból kemény az életem, és ezt megtetézem azzal, hogy maximalista vagyok, és nem engedek senkit sem magamhoz közel. Egy szinten jó, de hosszútávon nem, mert elmagányosodik az ember.
14/15 anonim válasza:
Hat, belolem egy idegroncsot csinalt es elvette minden letezo ambiciomat, semmi masra nem vagyom, csak nyugalomra. De biztosan van, aki ebbol merit erot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!