Ú, mi? Izé, a fidesz a legnépszerűbb párt az országban minden korcsoportban! Miért mondta gyurcsány azt, hogy mindenki kapja el a koronavírust? Mikor köszöni meg [insert random jobbikos pártelnök] a fidesznek, hogy az megadta a szavazati jogot a határon túli magyaroknak? Hálás lehetne az ország Orbánnak, hogy ennyi lélegeztetőgépet vett a kórházakba! Karácsony Gergely tényleg macskákat nyúz szabadidejében? Puzsér miért közlekedik autóval, mikor szétordibálta a köztereket a sétáló BP programjával?
Na, most már levehetem én is a maszkot a vonaton végre?
2020. szept. 21. 02:11
12/19 anonim válasza:
Szóval mostantól ha maszk nélküli embert látok a buszon az fogyatékos.
2020. szept. 21. 05:43
13/19 anonim válasza:
Attól függ. Ha viszonylag nyugisan ücsörög, és az ellenőr kérésére felmutatja vagy ő vagy a kisérője az erről szóló hivatalos igazolások (nem háziorvosi!) valamelyikét, mert nem bemondásos alapon megy, akkor igen.
Ha ül, ki ha én nem fejjel tekintget körbe, felszólításra veri a mellét, mert ő mindent jobban tud, rosszabb esetben a körülötte lévőket esetleg az ellenőrt veri... Hát, ő szimplán idióta.
2020. szept. 21. 06:18
14/19 anonim válasza:
Én is rosszul vagyok maszkban. El is tudok ájulni a levegőtlenség miatt. Nekem is a komfort zóna része, hogy levegőhöz jussak. :/
2020. szept. 21. 08:17
15/19 anonim válasza:
Ha a hüléknek a devizát vissza kell fizetni, akkor nekik is kell maszkot viselni...a maszk nem észhez köthető...fogyiság ide vagy oda...maradjanak otthon, ha ennyire nem képesek ők s pátyolgatóik.
2020. szept. 21. 08:21
16/19 anonim válasza:
Szerintem érthető. Ha valaki akár betegség, akár bármi más miatt olyan állapotban van, hogy képtelen felvenni és normálisan (folyamatos taperolás, húzogatás, fel-levétel, nyalogatás, súlyos pszichés tünetek nélkül) hordani egy maszkot, akkor jobb, ha nem is hordja, mert pl a száj körüli fogdosással csak lenyalja a kezéről a kórokozókat. Ebből a szempontból egy súlyos autista (legalábbis gondolom nem azokra az enyhe aspergeresekre vonatkozik a szabály, akiknél annyiban nyilvánul meg az autizmus, hogy szeretik pontosan ugyanakkorára vágni a krumplit, mielőtt megsütik) vagy bármilyen értelmi fogyatékos nagyjából ugyanaz a kategória, mint egy kisgyerek: az érveket nem érti, erőszakkal nem tudod ráadni a maszkot, de ha mégis sikerül, akkor sem tudja elviselni magán.
2020. szept. 21. 10:50
17/19 Boost16 válasza:
Én konkrétan ismerek olyan autistát, aki dolgozik igaz nagyon kemény rutinok Között él. Olyan közepesen funkcionál, viszont bizonyos területeken tud érvényesülni. Ő nem tudja elviselni a maszkot, hisztéria rohamot kap ami egyáltalán nem olyan ahogy azt egyes emberek elképzelik. Ő is tud beszélni járni jönni menni, azonban máshogy érzékeli a világot. Olyan is van, aki akár olyannak tűnik mint ti, viszont hogyha meg akarod érinteni akkor kitör , Egy kézfogás nehézséget jelent számára, Egész napi szorongása lesz mistta. Képtelen elviselni a maszkot, vagy bármilyen más általa nem megszokott anyagból készített valamit az arcán. Ez nem egy sima pánikroham. Írom ezt Asperger-szindróma val diagnosztizált emberként. Akit itt azt hiszik, hogy egy autista éppen olyan mint ők csak egy kicsit hisztisebb, azok az emberek azt se tudják miről van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!