Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » "De kicombosodtál" - ezt...

"De kicombosodtál" - ezt vajon sértésnek szánta vagy kedvességből mondta?

Figyelt kérdés

Minap összetalálkoztam egy volt kollégámmal, akivel szóba elegyedtünk. Hamarosan meg is jegyezte, hogy de kicombosodtam. Tudni kell, edzem, tehát nem zsírt szedtem magamra, hanem izmot.

Vajon sértésnek szánta? Vagy ilyet mond az ember dicséretből is? Ti mire gondolnátok, ha ilyet mondanának nektek?

2020. szept. 19. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de akármilyen testalkati változáson mentem keresztül, mindig mindenre tettek megjegyzést, ha vékony, ha izmos voltam. Szerintem ez a szöveg magába nem jelent semmit, és eltúlzod, DE, te voltál benne a szituációban és lehet a hangsúlyában benne volt a gúny, amit mi nem tudhatunk. De a szöveg önmagában nekem semmi rosszat nem tartalmaz.
2020. szept. 21. 17:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát egy böllér tuti a sertésnek szánná :D
2020. szept. 21. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy bunkó megjegyzés.vagy nem mondok semmit, vagy azt mondom a másikra, hogy de csinos vagy vagy hogy semmit se valtoztál. Esetleg hogy de jó izmos vagy,mit edzel.
2020. szept. 21. 19:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom hogy a "de kicombosodtál"-t kizárólag a "de megasszonyosodtál" tudja felülmúlni! Igenis baromi sértő akkor is ha izmosodásról van szó, nem hízásról. Különösen pasitól. Ha így is csajozik...

Amúgy biztos vagyok abban hogy nem szándékosan akart sértegetni, vannak ilyenek akik így sikerül a "kedveskedés".

2020. szept. 21. 20:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Elozo valaszoloval egyet ertek.

Ezek a tipikus beszolasok: kicombosodtal, megasszonyosodtal semmi esetre sem pozitiv kicsengesuek. Aki mast mond, az nincs tisztaban a szavak jelentesevel.

Nincs az az Isten, hogy ezzel valaki ne legyen tisztaban.

Max 2 testepito FERFI haver kozott tudom elkepzelni “vicces pozitiv jellegu beszolasnak” , ugy mint:

“ Haha Ferikem, de kicombosodtal”

2020. szept. 22. 11:10
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igazából évekig nagyon sovány voltam. Akkor hallgattam, hogy etióp vagyok, anorex vagyok, elfúj a szél, egyszóval jó sokat poénkodtak rajtam, akkor ott azon a munkahelyemen is.

Most, hogy edzem és felszedtem izmot meg az arcomba vágja, hogy jól kicombosodtál, hát kösz. Ezért nem értem, miért nem tartja meg magának ezeket a megjegyzéseket. Eleget szívtam így is a testalkatom miatt, de legalább én teszek érte valamit.

2020. szept. 22. 12:23
 17/17 anonim ***** válasza:
26%

Civilizalt ember nem tesz olyan megjegyzest, amit sertesnek szan.

Tehat ha nem egy budos taho, akkor ovatlanul megallapitotta, amit lat.

2020. szept. 22. 23:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!