Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan lettem mérges a...

Jogosan lettem mérges a vegánok "provokációján"?

Figyelt kérdés

A kislányommal délután elmentünk bevásárolni hétvégen egy nagy szupermarketbe.

A tejes polcoknál feltűnt két csajszi aki szója meg mandulatejeket vett és elég feltűnően beszélgettek, hogy jól nézd meg nincs e benne semmi állati stb.. Mondjuk akkor nyilván nem foglalkoztam velük..

De amikor odamentünk a húsos részleghez láttam, hogy ők is jönnek nézelődni.

Amikor mellénk értek elkezdtek jó hangosan sopánkodni, hogy úr isten ,hogy van szívük megenni őket a sok hülyének,mit szólnának ahhoz, hogyha őket vagy a családtagjaikat vinnék a vágóhídra, húha ők mindjárt rosszul lesznek.

Az egyik megszólalt rám nézve, hogy ha neki lenne gyereke sosem engedné neki, hogy húst egyen.

Hát eléggé felhúztam magam, mert szerintem meg mindenki egye azt amit akar vagy tud.Én magam egy évig voltam vegetáriánus de vérszegény lettem és visszatértem a húsevésre. Mi sem esszük otthon kétpofára a húst,de úgy gondolom,hogy az ember mindenevő és szüksége van némi állati eredetű élelmiszerre na persze erre is van sok ellenvélemény.

Valahol én is sajnálom, hogy meghalnak az állatok de az állatvilágban is van sok húsevő, ragadozó. Az oroszlán vagy a cápa gondolkodás nélkül felzabálna engem és a gyerekemet is ha éhes.

Szóval én nem értem ezt a hisztit meg beszólogatásokat.

(Jó nem akarok általánosítani mert nem minden vega/vegán ilyen.)

Inkább nem szóltam nekik, hanem a szemük előtt látványosan beleraktam még jó pár doboz húst a kosárba ,amin persze teljesen elszörnyedtek. . De azért így utólag belegondolva őket is meg lehet érteni mert ezek az ő elveik,és a maguk módján védik azt ami számukra fontos szóval lehet, hogy kedvesen is elbeszélgethettem volna velük.

2020. szept. 18. 18:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
79%
A vegánok igazi képmutatók. Hogy van szívük szegény, ártatlan, védekezésre képtelen növényeket halomra mészárolni. Én mindenevőként számos növényi életet mentek meg, az által, hogy állatot is fogyasztok. Ha a vegánok nem provokatív képmutató banda lenne, akkor megtanulnának fotoszintetizálni.
2020. szept. 18. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!