Miért van hogy a fiúk későn érnek? Annak mi az oka hogy a lányok sokkal hamarabb tudatosodnak, komolyodnak, de a fiúk,férfiak sokkal később...? (Serdülő kor)
A saját gyerekük megölését 90% ban nők követik el.
Abba nem megyek bele mikor tanulják meg használni a tisztasági betéteiket.
3-as! Én azt kérdeztem miért érnek később a fiúk, nem azt hogy te miért vagy lekicsinylő a nőkkel. Én pedig elmondom neked hogy az erőszakolók 90%-a férfi.
Abba nem is megyek bele mikor tanulnak meg szeretni egy nőt és nem otthagyni amint terhes lesz :)
Szerintem azon kivul amiket elottem elmondott 1es es 2es az is lehet az oka hogy emberfuggo a dolog
Mert azert jo nehany olyan fiu es lany van akik pont forditva vannak
Társadalmi berögződés.
A fiúk fiúk maradnak 30 évesen is :)))) A lányok meg 7 évesen tanulják meg, hogy nem illik tágra nyilt lábbal ülni :D
Azért hagyják el a terhes nőket, mert csak donornak kellettek a pasik. Persze ilyen történetekről nem beszélnek a tinik.
Meg, hogy a kukába hogy kell kidobni a tampont, meg, ha a kiszemelt fiú nem kezdeményez, még nem kell ütni, lehet van barátnője.
Ja, és végül köszönni, ne adj isten kezdeményezni egy vadidegennel már scifi a lányoknál
Ja és van instagramod? A férfiak okádnak tőle.
A fiú megfelelője a dick pic küldés.
Köszönöm a válaszokat, többet nem is kérek :)))))))
Neked 3-as és egyben 7-es annyit üzennék, hogy áldjon meg az Isten sok ésszel és szeretettel<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!