Már abban a korban vagyok, hogy saját szobára van szükségem. Hogyan lehetne saját szobám?
Emlékszem, egy időben én is erősen vágytam saját szobára, akkor csesztettem is vele a szüleimet. Végül nem lett, mert nem volt egyszerűen megvalósítható.
Évek távlatából visszagondolva akkor feleslegesen aggasztottam vele szegény szüleimet - óriási munka lett volna a házban egy másik szobát erre a célra átállítani, és amúgy is heti öt napot a kollégiumban laktam. Végül semmi kárt nem szenvedtem miatta. Egy rövid ideig zavart a dolog, de utána elfogadtam, hogy nekem így van, megszoktam, és már nem volt vele semmi bajom.
Szóval gondolj a szüleidre is, sokszor nagyon nehéz egy ilyet megteremteni, akár anyagi, akár idő, akár a ház kialakítása szempontjából. Természetesen mondhatod nekik, de légy velük megértő. Ebben az életben nagyon sokszor meg kell elégednünk a kevesebbel, kompromisszumokat kell elfogadnunk - ez később is így lesz.
Azert irtad ki h kapj ennyi valaszt?
Akk tudtal szemezgetni a valaszok kozott nem?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!