Miert ccsinalta ezt az eddig jónak vélt barátnőm?
Mit akarsz egy 50 éves nötöl?
Szerintem nem kellene vele bratyizni.
Kérjél pontosítást, hogy mit mondd, miben nem vagy jó. En tanulnék a híresztelésekből. Nem azt mondom hogy igaza van, és jogos hogy rossz híredet kelti, de ha már így van, akkor tudakold meg hogy miért, és javíts rajta (persze ha olyat mondd aminek van ertelme) Én speciel voltam mar olyan kozmetikusnál (bár nem tudom te mit csinalsz) aki 15 perc alatt kinyomkodott, valaki meg egy óra alatt. Inkább legyen egy óra, de legalább tényleg tiszta volt minden egyes pórusom az arcomon. Na most ha ez a 15 perces a barátnőm lett volna, persze megmondtam volna a szemébe, hogy jobban figyeljen oda, de lehet ez a nő meg olyan típus aki inkabb azt mondja másoknak hogy ne menjenek hozzad mert penzkidobas.
Vagy például műkörmös, volt aki úgy össze vagta a kezem, hogy majd minden ujjam vérzett, és még csak nem is fertőtlenített. És nem gondolta hogy ez kvra gáz, mert senki nem mondta meg neki, pedig több éve mukormozik.
Szóval a barátnőd lehet hogy csak nem a te szemedbe meri mondani hogy nem tetszik neki a munkád. De az is lehet hogy csak féltékeny rad, vagy soha nem is kedvelt és alád próbál ásni.
Na itt az idős barátnős panaszkodó. A nyáron még az volt a nyokorod, hogy ők gazdagok és dicsekedik neked.
Meddig akarod még elviselni és mindent kibeszélni róla itt idegeneknek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!