Hogyan fonjátok be a hajatokat? Hogyan ccsináltok kontyot?
Próbáltam már többször is, de nem igazán sikerült. Néztem már több videót is a témával kapcsolatban, de nem lettem sokkal okosabb. A sima fonást ismerem és tudom is hogyan kell, de ezen kívül másra nem vagyok képes. Kontyok tekintetében szintén. Leírások kb. fogd copfba a hajad, csavard meg, formázz kontyot. Én eddig ennél részletesebb leírást nem igen találtam. Elhiszem, hogy nem nagy kunszt, de nekem akkor sem akar igazán sikerülni.Valaki leírná nekem igen részletesen..., hogy ő hogyan csinálja. Azt szerintem jobban megérteném. Fonások közül bármelyik érdekel, kontyok közül inkább a lazábbak tetszenek.Ha tudtok, linkelnétek képet hozzá, hogy tudjuk miről is van szó és minek kell kijönni eredményül?
Előre is köszönöm a segítséget!
én zoknival szoktem magamnak egy ilyen nagyobb kontyot készíteni,egy tincset pedig befonok,úgy díszesebb picit,nekem nagyon bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!